Η ΑΕ Καρίτσας επικράτησε του Αετού Μακρυχωρίου με 0-2

413

Η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε, εκτός έδρας, τον Αετό Μακρυχωρίου, στα πλαίσια της προετοιμασίας της, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Η ομάδα του Αποστολή Στύλου απέδωσε όμορφο και δημιουργικό ποδόσφαιρο και επικράτησε με 0-2.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα  τον αγώνα, ωστόσο ο Γαλάνης, με δυο εξαιρετικές επεμβάσεις, κράτησε ανέπαφη την εστία της ομάδας μας.

Μετά το 20λεπτο, η ομάδα μας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, πέτυχε 2 γκολ μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Πιο συγκεκριμένα, στο 30ο λεπτό, ο Λαγδάρης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Κυρτέγος, πετυχαίνοντας το 0-1 για την ομάδα μας.

Επίσης, στο 41ο λεπτό, μετά από εξαιρετική συνεργασία του Κυπαρίσση με τον Τόλιο, ο τελευταίος έκανε την ασίστ στον Παπαϊωάννου, ο οποίος με όμορφο πλασέ, έκανε το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας συνέχισε να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, έχοντας την κατοχή και κυκλοφορία της μπαλάς και δημιούργησε ευκαιρίες. Ωστόσο, το
0-2 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα της σημερινής φιλικής αναμέτρησης.
Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Γαλάνη, Παπαγεωργίου, Δημητρίου, Κωτσιόπουλο, Λαγδάρης, Τροίρη, Δημητρουλόπουλο, Παπαϊωάννου, Κυρτέγο, Τόλιο και Κυπαρίσση.

Αγωνίστηκαν, ακόμη, οι: Αλεξίου, Γκίκα, Καραγκούνης, Πασχόπουλος, Λαμπίρης και Δεληγιάννης.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ευχαριστεί τη Διοίκηση του Αετού Μακρυχωρίου για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε και της εύχεται να εκπληρώσει τους στόχους της φετινής χρονιάς.

Πριν τη αναχώρηση της αποστολής για το Μακρυχώρι, η ομάδα μας γευμάτισε στο εστιατόριο «Κόκκινος», στην Καρίτσα Πιερίας.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ευχαριστεί θερμά το εστιατόριο «Κόκκινος» για τη χορηγία των γευμάτων που θα παραθέτει στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.