Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κας Σοφίας Μαυρίδου για τον Δεκαπενταύγουστο

476

«Με ευλάβεια τιμούμε τη μνήμη της Θεομήτορος και Μητέρας όλων μας, στην οποία πάντα προστρέχουμε μέσω της προσευχής για προστασία, παρηγοριά και βοήθεια.

Αστείρευτη η δύναμη που αντλούμε από την πίστη μας στην Παναγία. Πίστη που αποτελεί ισχυρό στοιχείο της εθνικής μας ταυτότητας, που μας κρατά όρθιους για να δώσουμε “μάχες” είτε προσωπικές είτε συλλογικές.

Από τη γιορτή της Παναγίας, πηγάζουν μηνύματα αγάπης, ανθρωπιάς, αλληλεγγύης αλλά και ελπίδας,  ενότητας,  εθνικής ομοψυχίας,  σύμπνοιας και  συνεργασίας, που θα μας “θωρακίσουν”, για τις δύσκολες μέρες που διανύουμε ως λαός, ως έθνος.

Η Παναγία μας ποτέ δεν μας εγκατέλειψε. Η Χάρη της Παναγιάς μας, εύχομαι να χαρίσει σε όλους μας και στον καθένα ξεχωριστά, υγεία, δύναμη, φώτιση για σκέψεις και πράξεις για το καλό και να βοηθήσει την πατρίδα μας να διαχειριστεί αποτελεσματικά  τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Εύχομαι, από καρδιάς, στις εορτάζουσες, στους εορτάζοντες και σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, απανταχού της γης, Χρόνια Πολλά και Καλά.

Η Παναγία να ευλογεί και να βοηθά όλο τον κόσμο»

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου