Σχολικοί τροχονόμοι Κατερίνης – Ο αγώνας δικαιώθηκε, ο αγώνας συνεχίζεται

172

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας είτε με ένα καλό λόγο, είτε με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες ώστε τελικά να δικαιωθούμε για το αίτημα μας να αποζημιωθούμε για το διάστημα που τα σχολεία παρέμειναν κλειστά λόγω της καραντίνας.

Από τους απλούς γονείς με τους οποίους συναναστρεφόμαστε καθημερινά, μέχρι τους αυτοδιοικητικούς λειτουργούς, φορείς, θεσμικά πρόσωπα, πολιτικά πρόσωπα και κόμματα που έσκυψαν πάνω από το πρόβλημα μας και όχι μόνο μας άκουσαν, αλλά με πράξεις ανάδειξαν τις θέσεις μας.

Σας ευχαριστούμε 

Η στήριξη σας δεν ήταν απλά μία βοήθεια για να δικαιωθούμε για τον αγώνα μας, αλλά μία μεγάλη ψυχολογική αγκαλιά ενθάρρυνσης για να συνεχίσουμε το έργο μας, γνωρίζοντας πια ότι δεν είμαστε μόνοι μας.

Ο αγώνας μας όμως δεν σταματά εδώ 

Τα προβλήματα μας παραμένουν, με κυριότερο την έλλειψη ασφαλιστικής κάλυψης και της θεσμικής αναγνώρισης και κατοχύρωσης του έργου που προσφέρουμε στην ελληνική κοινωνία.

Σε συνεργασία με συλλόγους και σωματεία σχολικών τροχονόμων ανά την επικράτεια θα διεκδικήσουμε τα παραπάνω, ώστε να αποκτήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας που αρμόζουν στον κλάδο μας, όπως και σε όλους τους κλάδους εργαζομένων.

Ξέρουμε ότι θα είστε πάλι κοντά μας. 

Με τιμή

Οι Σχολικοί Τροχονόμοι του Δήμου Κατερίνης