Σάλος: Κορυφαίο μοντέλο της Ουκρανίας υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού σε beach bar της Τουρκίας

582

Ότι η ίδια, ο σύντροφό της και οι φίλοι τους έπεσαν θύμα ξυλοδαρμού στην Τουρκία, ισχυρίζεται το κορυφαίο μοντέλο της Ουκρανίας Daria Kirilyuk.

Σε αναρτήσεις της στα social media, με την ίδια να είναι χτυπημένη, η Daria υποστηρίζει ότι η παρέα της έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από άνδρες ασφαλείας της παραλίας Momo στο Τσεσμέ της Τουρκίας.

Σύμφωνα με την Kirilyuk, χαλάρωνε στην παραλία με τον σύντροφό της και τους φίλους τους όταν ξαφνικά δέχτηκαν επίθεση από άνδρες ασφαλείας της παραλίας Momo.

«4 κορίτσια χτυπηθήκαμε άγρια στο πρόσωπο και οι φίλοι μας τραυματίστηκαν άσχημα. Δώσαμε λεπτομερείς αναφορές στην αστυνομία. Δεν πρέπει να κλείσουμε τα μάτια μας για το τι συνέβη», έγραψε το μοντέλο στο Instagram ενώ πόσταρε και φωτό της με τα αίματα στο πρόσωπο.


Η Kirilyuk στις δημοσιεύσεις της δεν διευκρίνισε για ποιο λόγο οι άνδρες ασφάλειας της παραλίας τους χτύπησαν.

Σε άλλη ανάρτησή της αποκαλεί «ψεύτες» τους υπεύθυνους της παραλίας, καθώς ισχυρίζονται ότι τη χτύπησε ο σύντροφός της και οι άνδρες ασφαλείας έσπευσαν να τη βοηθήσουν, υποστηρίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη και ότι ο σύντροφός της απλά έσπευσε να τη βοηθήσει καθώς είχε πάθει κρίση πανικού. Μάλιστα, το μοντέλο, ζητά να δώσουν στη δημοσιότητα τα όσα έχει καταγράψει η κάμερα ασφαλείας του πάρκινγκ της παραλίας.

Πηγή: iefimerida.gr