Βίκυ Σταμάτη: Με την βοήθεια του Θεού, γιατί μόνον αυτήν έχουμε, πιστεύω θα τα καταφέρουμε

247

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως βρίσκεται σε κώμα, κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώνεται. Παράλληλα ο πρώην υπουργός υποβάλλεται σε τεστ για κορονοϊό, καθώς διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται σε εμπύρετη κατάσταση κατά την εισαγωγή του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει πνευμονία.

Αρνητικό είναι το τεστ για κορονοϊό, στο οποίο υποβλήθηκε.

Δήλωση για την κατάσταση της υγείας του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου εξέδωσε η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη-Τσοχατζοπούλου.

Η δήλωση έχει ως εξής:

“Η οικογένεια μας δοκιμάζεται για μίαν ακόμα φορά. Όλα αυτά, που έχουμε περάσει έχουν επιβαρύνει πολλαπλώς την υγεία του Άκη. Αυτήν την στιγμή, όπως γνωρίζετε, νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική με συμπτώματα πνευμονίας, είναι ωστόσο αγωνιστής, επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον και δεν σταματά στιγμή να μας στηρίζει με τον δοτικό του χαρακτήρα. Με την βοήθεια του Θεού, γιατί μόνον αυτήν έχουμε, πιστεύω θα τα καταφέρουμε”.

Σημειώνεται ότι η υγεία του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ έχει επιβαρυνθεί τον τελευταίο καιρό.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγους μήνες, ο κ. Τσοχατζόπουλος είχε αντιμετωπίσει ξανά σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του, το οποίο εμφανίστηκε μετά από επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στον οργανισμό του έπειτα από επέμβαση στον αυχένα.