Χαρά Βέρρα: «Ηλικιωμένος μού έκανε άσχημες χειρονομίες, προσπάθησε να ανέβει στο πάλκο και πήγε το μπουνίδι σύννεφο»

333

Η Χαρά Βέρρα αποκάλυψε ένα αξέχαστο ευτράπελο που της συνέβη σε πανηγύρι… με πολύ ξύλο!

Πανηγύρια… γιοκ, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα, και η Χαρά Βέρρα έδωσε συνέντευξη στο TV Έθνος για την απόφαση κυβέρνησης-λοιμωξιολόγων, αλλά και, συνολικά, για τη φετινή πρωτόγνωρη κατάσταση λόγω κορονοϊού.

Στη συνέντευξή της, ωστόσο, ήταν ιδιαιτέρως αποκαλυπτική, αφού περιέγραψε ένα απίστευτο περιστατικό που της συνέβη πριν από λίγα χρόνια σε πανηγύρι… με πολύ ξύλο!

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το αν έτυχε να συμβεί κάτι σε πανηγύρι που να την εκνευρίσει και να αναγκαστεί να φύγει πριν αυτό τελειώσει, είπε αρχικά: «Ναι, είχαμε ένα τέτοιο συμβάν πριν από μερικά χρόνια σε ένα πανηγύρι στη Βοιωτία. Ένας ηλικιωμένος πελάτης είχε μεθύσει. Πλησίασε στο πάλκο και τον είδα να μου κάνει άσχημες χειρονομίες».

Και συνέχισε: «Δεν του έδωσα σημασία, αλλά εν συνεχεία ο ίδιος, όταν προσπάθησε να ανέβει στο πάλκο γιατί, όπως έλεγε, ήθελε να μου μιλήσει, εμποδίστηκε από τα μέλη της ορχήστρας μου. Και κουβέντα στην κουβέντα πιάστηκαν στα χέρια και πήγε το μπουνίδι σύννεφο. Έπεσε πολύ ξύλο, με αποτέλεσμα να σηκωθούμε να φύγουμε, παρά το γεγονός ότι μας παρακολουθούσαν περίπου 3.000 κόσμος»!