Η ειδοποίηση του Facebook που δεν πρέπει να αγνοήσεις

343

Κατά συχνά διαστήματα, το Facebook κάνει διάφορες αλλαγές και όσον αφορά την εμφάνιση αλλά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Πλέον σε κάποιους χρήστες εμφανίζει και μια ειδοποίηση που δεν πρέπει να αγνοήσεις αν τη δεις.

Σύντομα μπορεί να εμφανιστεί και στη δική σου αρχική σελίδα. Ήδη προειδοποιεί πολλούς χρήστες όταν πάνε να δημοσιεύσουν μια είδηση που έχει βγει πάνω από 90 ημέρες πριν! Σύντομα το μέσο κοινωνικής δικτύωσης θα ενημερώνει τους πάντεες όταν επιχειρούν να κοινοποιήσουν ξεπερασμένες ειδήσεις. Η νέα ειδοποίηση θα εμφανίζεται μέσω αναδυόμενου μηνύματος, όταν το περιεχόμενο που θέλετε να μοιραστείτε είναι παλιότερο των τριών μηνών.

Ποιος είναι ο σκοπός αυτής της ειδοποίησης;  Σκοπός της νέας λειτουργίας είναι να παροτρύνει τους χρήστες να ελέγξουν εάν αυτό που θέλουν να μοιραστούν με τους φίλους τους στο Facebook, είναι ακόμα επίκαιρο και εξακολουθεί να ισχύει.

«Τους τελευταίους μήνες, η εσωτερική μας έρευνα έδειξε ότι η χρονική στιγμή ενός άρθρου είναι ένα σημαντικός παράγοντας που βοηθά τους ανθρώπους να αποφασίσουν εάν θα διαβάσουν ένα άρθρο, εάν θα το εμπιστευτούν και εάν θα το κοινοποιήσουν,» δήλωσε ο John Hegeman, αντιπρόεδρος του «Feed and Stories».

news.gr