Τραγικό τροχαίο στα Χανιά: Πέθαναν μητέρα και κόρη – Σε σοβαρή κατάσταση ο πατέρας

353

Τραγικό τροχαίο καταγράφηκε στα Χανιά, το απόγευμα της Πέμπτης. Αποτέλεσμα της σφοδρής μετωπικής σύγκρουσης δύο αυτοκινήτων ήταν να πεθάνουν μητέρα και κόρη, συγκεκριμένα 60χρονη και 29χρονη, ενώ σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο πατέρας της οικογένειας, που επίσης επέβαινε στο ΙΧ.

Η 29χρονη κοπέλα που ήταν και η οδηγός του οχήματος, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Πέθανε κατά τη διάρκεια του χειρουργείου.

Όπως είναι γνωστό, η μητέρας της 29χρονης βρήκε ακαριαίο θάνατο μετά την σφοδρή σύγκρουση, ενώ ο 65χρονος πατέρας της, νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες έρχονται στη δημοσιότητα για το δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, στο 11ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Χανίων – Ρεθύμνου.

Όλα συνέβησαν, σύμφωνα με το ekriti.gr, στις 16:20, όταν – σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία – ένα ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 57χρονος με κατεύθυνση προς Ρέθυμνο και συνεπιβάτισσα την 8χρονη εγγονή του μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο της άτυχης οικογένειας, οδηγός στο οποίο ήταν η 29χρονη κοπέλα, η οποία δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Τα αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών, ενώ στο σημείο προκλήθηκε πανικός, καθώς διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν να δουν τι είχε συμβεί, ενώ ειδοποίησαν τις αρχές. Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Δημιουργήθηκαν ουρές χιλιομέτρων, έως ότου διασώστες και πυροσβέστες ολοκληρώσουν το έργο τους.

Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου της οικογένειας ανασύρθηκε νεκρή η μητέρα, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα. Η κόρη της που οδηγούσε και ο πατέρας της 29χρονης που ήταν στη θέση του συνοδηγού, τραυματίστηκαν σοβαρά, με την κοπέλα να υποκύπτει στη συνέχει στα τραύματά της. Στο άλλο όχημα, ο 57χρονος και η 8χρονη, δεν τραυματίστηκαν.

protothema.gr