Μαξίμου: Γόνιμος διάλογος παρά τις διαφορές

186

Για γόνιμο διάλογο μεταξύ του πρωθυπουργού και των Α. Τσίπρα – Φώφης Γεννηματά κάνει λόγο το Μαξίμου σε ανακοίνωσή που εξέδωσε μετά τις συναντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.

Στην κυβερνητική ανακοίνωση, δε, επισημαίνεται ότι το κλίμα γόνιμου διαλόγου και συνεννόησης αποτυπώθηκε και στις ουσιαστικές συζητήσεις του κ. Μητσοτάκη με Τσίπρα – Γεννηματά, παρά τις επιμέρους διαφορές.

“O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα διαδοχικές συναντήσεις στο γραφείο του στη Βουλή με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, Αλέξη Τσίπρα, και την Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε τους δύο πολιτικούς αρχηγούς για τα αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και για τις εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα και ζήτησε τις προτάσεις τους.

Ο γόνιμος διάλογος και η συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων αποτελούν σταθερή επιδίωξη του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης. Το κλίμα αυτό, παρά τις επιμέρους διαφορές, αποτυπώθηκε και στις ουσιαστικές συζητήσεις που έγιναν στη διάρκεια των συναντήσεων.

O Πρωθυπουργός θα συνεχίσει τις συναντήσεις του το απόγευμα με τον Πρόεδρο του κόμματος Ελληνική Λύση, Κυριάκο Βελόπουλο, και τον Γραμματέα του κόμματος ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Δημήτρη Κουτσούμπα, θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 09:30”.

capital.gr