Αυτό το καλοκαίρι διακοπές στην Πιερία. Πού αλλού;

749

80 χιλιόμετρα ατελείωτες ακτές. Το μαγευτικό βουνό των 12 θεών. Μία ευθεία δρόμος από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τα μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Νομού Πιερίας αποτελούν την καρδιά διαδικτυακής καμπάνιας τουριστικής προβολής για το φετινό καλοκαίρι. Η καμπάνια διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Πιερίας με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, του δήμου Κατερίνης και της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Πιερίας – Ημαθίας – Πέλλας.

Στόχος της καμπάνιας είναι η προσέλκυση τουριστών από περιοχές της Ελλάδας που, αν και θα μπορούσαν, δεν επιλέγουν την Πιερία για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. «Η Πιερία είναι μία νέα πρόταση για καλοκαιρινές διακοπές. Συνδυάζει απέραντες παραλίες, το μαγευτικότερο βουνό όλων, τον Όλυμπο, και ασφαλή πρόσβαση. Ταυτόχρονα είναι οικονομική και δε χρειάζεται πλοίο ή αεροπλάνο, πολύ σημαντικό στη χρονιά του κορονοιού. 80 χιλιόμετρα παραλίας και 45.000 κλίνες εξασφαλίζουν ευχάριστη διαμονή για τουρίστες όλων των εισοδημάτων», σημειώνει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

Η καμπάνια που «τρέχει» εδώ και λίγες μέρες και θα συνεχιστεί όλο το καλοκαίρι, αξιοποιεί στο έπακρο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, YouTube), ενώ είναι ήδη «στον αέρα» ιστοσελίδα που παρουσιάζει στοχευμένα τα πλεονεκτήματα της Πιερίας ως καλοκαιρινό τουριστικό προορισμό (diakopes.champier.gr).

Δείτε τα βίντεο της καμπάνιας:

Διακοπές στην Πιερία 

Διακοπές στην Πιερία, 80 χιλιόμετρα ακτές

Διακοπές στην Πιερία, δίπλα στον Όλυμπο 

Διακοπές στην Πιερία, μια ευθεία δρόμος