Ταχείς ρυθμοί στις εργασίες του υπό κατασκευή Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κατερίνης

340

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι εργασίες στο υπό κατασκευή Πολιτιστικό Κέντρο (κτίριο θεάτρου και πολιτιστικών εκδηλώσεων), καθώς οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης, σε συνεργασία με τον ανάδοχο και το μελετητή αντίστοιχα, συνεχίζουν την υλοποίηση του έργου, με ταχείς ρυθμούς.

Την τρέχουσα περίοδο ξεκίνησε η εφαρμογή των υαλοπετασμάτων με τα τζάμια τους, των περσίδων (γυάλινων) σκίασης στην όψη του κτιρίου. Επιπλέον, ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες  τσιμεντοκονίες και ήδη τοποθετήθηκαν πλακίδια πορσελάνης στα μπάνια και στα δάπεδα δύο επιπέδων. Τις επόμενες ημέρες ξεκινά η ορθομαρμάρωση στο πίσω μέρος του κτιρίου, ενώ τον Σεπτέμβριο αναμένεται η έναρξη κατασκευής  λιμνοδεξαμενής στον αύλειο χώρο, που εφάπτεται με την είσοδο του  κτιρίου.

Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος: «Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια, από την πρώτη ημέρα ανάληψης της διοίκησης, προκειμένου να κερδηθεί ο χαμένος χρόνος της προηγούμενης περιόδου και να αποδοθεί το σημαντικό αυτό έργο, το συντομότερο στους δημότες και στον πολιτισμό του τόπου μας. Αυτό το στοίχημα το κερδίζουμε, καθώς όπως διαπιστώνετε το χρονοδιάγραμμα που θέσαμε τηρείται και το έργο κατασκευάζεται με ταχείς ρυθμούς».

Όπως είναι γνωστό, το έργο αφορά ένα χώρο πολιτισμού ανατολικά των ΚΤΕΛ, με υπόγειο και 3 ορόφους συνολικού εμβαδού  4.700 τ.μ.