Δήμος Κατερίνης: Συστηματικές παρεμβάσεις στους χώρους πρασίνου της Δ.Κ. Κορινού

373

Με εντατικούς ρυθμούς εργάζονται καθημερινά τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης, προκειμένου να εξασφαλίσουν τις καλύτερες συνθήκες στους κοινόχρηστους χώρους, σε χώρους πρασίνου, καθώς και κατά μήκος του οδικού δικτύου όχι μόνο στην πόλη της Κατερίνης, αλλά & σε όλες τις δημοτικές – τοπικές κοινότητες.

Στο πλαίσιο αυτό, τη Τρίτη 14 Ιουλίου, συνεργεία εργάστηκαν στη Δημοτική Κοινότητα Κορινού.

 Ειδικότερα οι εργασίες επικεντρώθηκαν σε: κοπή, αποψίλωση και καθαρισμό χόρτων στον οικισμό, στην είσοδο (υπογειοποίηση), στο παραλιακό μέτωπο, καθώς και στο δρόμο από και προς την παραλιακή ζώνη του Κορινού.

Τις εργασίες συντόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Τσιουκάνης, παρουσία του προέδρου της Δ.Κ. Κορινού Γιάννη Μορθανάση, ο οποίος εξέφρασε θερμές ευχαριστίες για την αποτελεσματική συνεργασία, προς τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και τις υπηρεσίες του Δήμου, που όπως ανέφερε: «καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συντήρηση, διάδοση και καθαριότητα του πρασίνου».

 Τέλος, τη Δευτέρα 13 Ιουλίου συνεργεία, καθάρισαν επί της οδού Ιερομονάχου Νικηφόρου Μπουροζίκα στα Καταφυγιώτικα, στα παρτέρια της εισόδου-εξόδου στην πόλη της Κατερίνης (στο ύψος των φωτεινών σηματοδοτών), στις Τ.Κ. Κούκου, Καταλωνίων αντίστοιχα, καθώς επίσης στην Ολυμπιακή Ακτή και την Παραλία.