Ανυπόστατες φήμες για κρούσματα κορωναϊού στον Πλαταμώνα – Έρχονται αγωγές και μηνύσεις

1313

Μία ψευδής είδηση για κρούσματα κορωναϊού σε κατάστημα στον Πλαταμώνα κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής και Εστίασης ν. Λάρισας.

Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση, επισημαίνεται πως ο ιδιοκτήτης του εν λόγω καταστήματος θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες και νόμιμες ενέργειες για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μια ψευδής είδηση για πολλαπλά κρούσματα κορωναϊού σε κατάστημα συναδέλφου στην περιοχή του Πλαταμώνα.

Το Δ.Σ. του Σ.Ι.Κ.Α.Ε.Λ ήρθε άμεσα σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον θιγόμενο επιχειρηματία ο οποίος μας επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας στις διαδόσεις αυτές και ότι πρόκειται για κακοπροαίρετη και ανήθικη στοχοποίηση της επιχείρησης του όπως και της περιοχής του Πλαταμώνα γενικότερα. Μας δήλωσε επίσης ότι θα λάβει όλα τα νόμιμα μέτρα κατά παντός υπευθύνου.

Το Δ.Σ. δηλώνει κατηγορηματικά ότι τέτοια φαινόμενα είναι καταδικαστέα και ότι θα είναι στο πλευρό οποιουδήποτε μέλους του συνδέσμου βρεθεί σε ανάλογη κατάσταση.

Όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει σε αυτή την δύσκολη κατάσταση που βρισκόμαστε όλοι προέχει η ενότητα και τέτοια νοσηρά φαινόμενα θα αντιμετωπίζονται άμεσα με σκοπό την προστασία των επιχειρήσεων μας για να βγούμε όλοι μαζί όσο γίνεται αλώβητοι από την μεγάλη αυτή κρίση».

larissapress.gr