Ομόφωνη επανεκλογή του Γιώργου Κωνσταντόπουλου στην προεδρία του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ)

342

Την απόλυτη εμπιστοσύνη των μελών του ΣΕΒΕ απολαμβάνει ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος επανεξελέγη για δεύτερη συνεχόμενη θητεία στην προεδρία του Συνδέσμου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒΕ-Συνδέσμου Εξαγωγέων, το οποίο προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 45ης Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συνδέσμου, στην πρώτη του συνεδρίαση για τη συγκρότηση σε σώμα που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, στο Mediterranean Palace Ηotel στην Θεσσαλονίκη, εκλέγοντας ομόφωνα και πάλι, ως Πρόεδρό του, τον Γιώργο Κωνσταντόπουλοκαθώς και τα λοιπά μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του ΣΕΒΕ.

Η θητεία της νέας Διοίκησης του ΣΕΒΕ, όπως ορίζει το  καταστατικό του Συνδέσμου, είναι διετής και θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούνιο  2022.

Η νέα Διοικητική Επιτροπή του ΣΕΒΕ έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Κωνσταντόπουλος Γιώργος (ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ «OLYMP»)

Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος: Χασάπης Παναγιώτης (ΑΝΤΙΣΕΛ-ΑΦΟΙ Α. ΣΕΛΙΔΗ ΑΕ)

Β΄Αντιπρόεδρος: Βούλης Γεδεων (ΒΟΥΛΗΣ ΓΕΔΕΩΝ & ΣΙΑ ΟΕ)

Γενικός Γραμματέας: Ζαγκλιβερινός Γεώργιος (ΝΤΙΑΞΟΝ ΑΒΕΕ)

Οικονομικός Επόπτης: Συμεών Διαμαντίδης (ΔΙΟΠΑΣ ΑΕ)

Έφορος: Παυλίδης Ιωάννης (ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΒΕΕ)

Μέλη: Κωνσταντόπουλος Ευθύμης (ΑΚΡΙΤΑΣ ΑΕ), Λώλος Δημήτριος    (ISOMAT ABEE) και Σανιδιώτης Ιωάννης (ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ)

Στην ίδια συνεδρίαση ορίστηκαν ως Εντεταλμένοι Σύμβουλοι του ΣΕΒΕ ο κ. Δημήτρης Ραϊδης και η κα. Βασιλική Λούντζη.

Αναλαμβάνοντας για δεύτερη θητεία το τιμόνι του ΣΕΒΕ ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος δήλωσε πως για τον ίδιο αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά η εμπιστοσύνη των μελών και των μελών του νέου ΔΣ του. «Η πρόκληση είναι μεγάλη και θα προσπαθήσω, αξιοποιώντας την εμπειρία της πρώτης μου θητείας, να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να ανταποκριθώ καλύτερα στις απαιτήσεις και στις ανάγκες των Ελλήνων εξαγωγέων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος τόνισε επίσης πως το σημαντικό έργο του ΣΕΒΕ απαιτεί συλλογικότητα και συνεργασία. «Η σημαντική ανανέωση των μελών της νέας Διοικητικής μας Επιτροπής πιστεύω ότι θα συμβάλλει στο να τρέξουμε  περισσότερο και αποτελεσματικότερα. Στόχος μας να αναβαθμίσουμε περαιτέρω τον ΣΕΒΕ και να τον καταστήσουμε ακόμη πιο χρήσιμο και αναγκαίο για τα μέλη του που, παρά τις πολλές δυσκολίες και τις επιπτώσεις από την πανδημία του COVID-19, θα βρίσκονται και τα επόμενα χρόνια με διεθνώς ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες στις πιο απαιτητικές ξένες αγορές», κατέληξε στις δηλώσεις του.

eptanews.gr