«Ήταν ένας μαύρος σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια»: Η Μαρκέλλα περιέγραψε με ποιον μιλούσε η 33χρονη απαγωγέας της

376

Οι Αρχές περιμένουν να γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, για να δουν τελικά με ποιους συνομιλούσε η 33χρονη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την αρπαγή της Μαρκέλλας  – Το παιδί, στην κατάθεσή του, είπε ότι άκουσε για «επιταγή» και «πολλά λεφτά»

Σε συναισθηματική φόρτιση η 10χρονη Μαρκέλλα συγκλόνισε, με την κατάθεσή της, για το θρίλερ της αρπαγής της από την 33χρονη «κοκκινομάλλα», τη στιγμή που η αστυνομία αναζητά τους συνεργούς της απαγωγέως.

«Μπήκαμε σε ένα ταξί. Κάποιος την πήρε τηλέφωνο και η Ειρήνη μιλούσε στα ξένα. Δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Στο τηλέφωνο έγραφε απόρρητο. Το είδα γιατί καθόταν μπροστά, δίπλα στον οδηγό και εγώ καθόμουν ανάμεσα στα καθίσματα και είδα στο τηλέφωνο που χτύπησε και έγραφε απόρρητο», είπε η μικρή στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

«Όταν μπήκαμε στο διαμέρισμα μού είπε ότι θα κάνουμε μπάνιο τώρα, αλλά χτύπησε το τηλέφωνο της και μιλούσε μάλλον με γυναίκα. Δε μπορούσα να καταλάβω αν ήταν γυναίκα ή άντρας, γιατί μιλούσε σα γυναίκα, αλλά ήταν πολύ χοντρή η φωνή. Είπε η γυναίκα στο τηλέφωνο στην Ειρήνη ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μία επιταγή, νομίζω είπε εκείνο το χαρτί που το δίνεις και παίρνεις χρήματα και να πάει να την “εκπληρώσει”. Η Ειρήνη απάντησε “τόσα πολλά λεφτά …;”», φέρεται να δήλωσε η μικρή μαθήτρια.

«Ήταν ένας μαύρος σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια»

Το παιδί κατά τη διάρκεια της κατάθεσης περιέγραψε με λεπτομέρειες ακόμα και τη βίντεο-κλήση της 33χρονης με τον μαύρο άντρα.

«Η Ειρήνη μίλησε στην τηλεόραση. Μέσα από την τηλεόραση ήταν σαν κάμερα και έβλεπες και μιλούσες. Βίντεο-κλήση δηλαδή. Ήταν ένας μαύρος σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια για το χέρι και είχε μαλλιά κολλημένα επάνω στο κεφάλι, σαν ψείρες κοτσιδάκια και ένα κοτσιδάκι ήταν εδώ, αριστερά από το πρόσωπο με κόκκινη χάντρα. Εγώ δεν φαινόμουν στην τηλεόραση. Είδα και τα ονόματα που είχαν Μ…. από κάτω έγραφε Α… και μετά έγραφε Φ… Μιλούσαν στα Αγγλικά», φέρεται να αποκάλυψε, ακόμη,  η 10χρονη.

Οι αρχές περιμένουν να γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών για να δουν τελικά με ποιους συνομιλούσε η 33χρονη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την απαγωγή.

Η 10χρονη Μαρκέλλα ειναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και έχει σταματήσει να βλέπει εφιάλτες, ενώ συνεχίζει να φιλοξενείται σε ίδρυμα.

protothema.gr