Εξάρθρωση κυκλώματος εκβιαστών: 15 συλλήψεις- Δύο αστυνομικοί ανάμεσα στους συλληφθέντες

313

Εξαρθρώνεται μεγάλο κύκλωμα εκβιαστών με έδρα τον Πειραιά – Αναζητούνται ακόμη έξι με επτά άτομα – Η έρευνα  ξεκίνησε πριν απο περίπου έξι μήνες – Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις

Σε δεκαπέντε συλλήψεις προχώρησε στη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης η υπηρεσία Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και δύο χαμηλόβαθμοι αστυνομικοί, που κατά τις πρώτες πληροφορίες είχαν περιφερειακό ρόλο στο μεγάλο κύκλωμα που είχε έδρα τον Πειραιά.

Οι πληροφορίες λένε ότι η έρευνα της Ασφάλειας ξεκίνησε πριν από περίπου έξι μήνες και σήμερα τα ξημερώματα κλιμάκια της Δίωξης Εκβιαστών με πολυεπίπεδη επιχείρηση που απλώθηκε σε όλη την Αττική συνέλαβε τα συγκεκριμένα άτομα ενώ αναζητούνται και άλλα πρόσωπα, έξι έως επτά, σύμφωνα με πληροφορίες,  που φέρονται να συμμετείχαν στις ομάδες του μεγάλου λιμανιού.

Πληροφορίες λένε οτι η υπόθεση είναι άκρως σοβαρή και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

IMG_9011

Την ίδια ώρα ο συνήγορος των συλληφθέντων, Παναγιώτης Κάσσης, μιλώντας στο protothema.gr για την υπόθεση επισημαίνει πως ειναι «απαράδεκτο μετά από 12 ώρες κράτησης οι συλληφθέντες να μην έχουν πρόσβαση στους δικηγόρους τους και παράλληλα, ενώ η προανάκριση διενεργείται μήνες, να καλούνται μάρτυρες να καταθέσουν για να παραταθεί η προανάκριση. Κάποια στιγμή το συγκεκριμένο τμήμα θα πρέπει να κρίνεται από τις αποφάσεις των δικαστηρίων και όχι από τις ανεπιτυχείς συλλήψεις».

Τελικά, λίγο πριν από τις επτά και μισή το απόγευμα επετράπη στους δικηγόρους να δουν τους πελάτες τους.

protothema.gr