Ομιλητής στο 8ο Διεθνές Συνέδριο περιφερειακής ανάπτυξης ο Φώντας Μπαραλιάκος

322

O Βουλευτής Πιερίας, Φώντας Μπαραλιάκος, την Πέμπτη θα λάβει μέρος ως ομιλητής στο 8ο Διεθνές Συνέδριο περιφερειακής ανάπτυξης «Regional Growth Conference 2020», που διεξάγεται στην Πάτρα, στις εγκαταστάσεις της Achaia Clauss.

Το εν λόγω Συνέδριο συνιστά πλατφόρμα δημοσίου διαλόγου μεταξύ κυβερνητικών, αυτοδιοικητικών, πανεπιστημιακών και επιχειρηματικών παραγόντων, σχετικά με τις ασκούμενες πολιτικές και τις προοπτικές της περιφερειακής ανάπτυξης.

Η θεματική που θα αναλύσει ο κ. Μπαραλιάκος, με κεντρικό άξονα την Πιερία, αφορά τον σχεδιασμό και τον τρόπο με τον οποίο η Ελλάδα θα υπερβεί την παραδοσιακή προσέγγιση του τουριστικού προϊόντος μόνο κατά τη θερινή περίοδο και θα αξιοποιήσει πολλαπλασιαστικά όλα τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα ώστε να μετατραπεί σε πόλο τουριστικής έλξης και τους δώδεκα μήνες του χρόνου.

Πέραν του Φ. Μπαραλιάκου στην θεματική ενότητα «Βουλευτές σε δράση – Τα τοπικά ζητήματα, οι κοινές λύσεις» πρόκειται να συμμετάσχουν επίσης οι : Χριστίνα Αλεξοπούλου, Βουλευτής Αχαΐας, Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη, Βουλευτής Κορινθίας, Μακάριος Λαζαρίδης, Βουλευτής Καβάλας, Ιωάννης Μπουγάς, Βουλευτής Φωκίδας και Θεόδωρος Ρουσόπουλος, Βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών.