Γιάννης Φλωρινιώτης: «Δεν έχω κάνει πολλές πλαστικές»

626

«Μου είχαν βάλει σιλικόνη για να μου διορθώσουν τα ζυγωματικά…. Στη Σελήνη πήγανε! Μια σιλικόνη δεν μπορούν να βγάλουνε;…» ανέφερε με το γνωστό του ύφος ο 73χρονος τραγουδιστής

Στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και τον Αρτ Αντιμιάν μίλησε, ενώ έκανε το μπάνιο του στη θάλασσα ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Ο γνωστός τραγουδιστής εκτός από τις περιπέτειες του με τις πλαστικές επεμβάσεις –«Δεν έχω κάνει πολλές πλαστικές. Μου είχαν βάλει σιλικόνη για να μου διορθώσουν τα ζυγωματικά, η οποία έπεσε, πρήστηκα και παραμορφώθηκα. Έχει μείνει λίγη, να δούμε πότε θα φύγει»- εξήγησε από πού εμπνεύστηκε τα ρούχα που φορούσε στην πίστα πάντα με παγιέτες. «Ήμουν στο ορφανοτροφείο της Φλώρινας τότε και μας πήγαιναν κάθε Κυριακή στην εκκλησία. Μια Κυριακή λειτουργούσε ο Δεσπότης. Και μόλις τον είδα που φορούσε αυτό το καπέλο με τα πετράδια, αυτά που αστράφτανε, λέω… ‘’Παναγία μου! Εγώ θα γίνω δεσπότης για να φοράω τέτοια ρούχα”».

Επιπλέον, αναφερόμενος στον Λευτέρη Πανταζή, μίλησε με τα χειρότερα λόγια, τροφοδοτώντας τη γνωστή κόντρα τους: «Το παιδί αυτό έχει εμμονή μαζί μου. Ήθελε να γίνει Φλωρινιώτης. Με ζηλεύει, με μισεί. Εντάξει, κάνει λίγο τον Βοσκόπουλο, δεν έχει κάνει κάτι δικό του στο χώρο για να ξεχωρίσει. Μην ανοίξω το στόμα μου! Δεν υπάρχει πιο κακό παιδί στον χώρο μας!».
protothema.gr