Απόστολος Γκλέτσος: «Eίμαι απλός κωπηλάτης στον ΣΥΡΙΖΑ»

280

«Σύντροφοι και συντρόφισσες, σήμερα μου κάνατε το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια μου», τόνισε ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας και μέλος της κεντρικής επιτροπής ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική ΣυμμαχίαΑπόστολος Γκλέτσος, ο οποίος γίνεται 53 ετών, στην τοποθέτησή του στη συνεδρίαση στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας.

«Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους», είπε στη συνέχεια και πρόσθεσε: «Δεσμεύομαι ότι δεν θα διεκδικήσω ποτέ θέση αιρετού και διορισμένου στην επόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, θα είμαι απλός κωπηλάτης και τίποτα παραπάνω, γιατί, τελικά, πείστηκα: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που άλλαξε την ιστορία της μεταπολίτευσης.

Οι Έλληνες ψηφοφόροι συνήθιζαν να καταψηφίζουν με τη λογική το μη χείρον βέλτιστων. Έγιναν λάθη ή ενέργειες με το πιστόλι στον κρόταφο, αυτά τα ξέρει ο Αλέξης ο Τσίπρα, όμως δείχνει και τώρα στην αντιπολίτευση πως ισχύει αυτό που είχε πει ο αείμνηστος Γεννηματάς, πως είναι δεξιοί και αδέξιοι».

Έκλεισε την ομιλία του, δε, μιλώντας για το μαξιλαράκι των 37 δισ. που όπως είπε τώρα χρησιμοποιεί η κυβέρνηση της ΝΔ: «Θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ ξανά στην κυβέρνηση, αλλά τι θα παραλάβει, θα τα έχουν κάνει ρημαδιό».

«Μπορείς, Αλέξη, προχώρα», συμπλήρωσε.

Πηγή: reader.gr