Σακίρα, Μάιλι Σάιρους και Coldplay στην σημερινή, παγκόσμια συναυλία κατά του κορωνοϊού

420

Με μια μεγάλη συναυλία, με την συμμετοχή γνωστών ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής αλλά και του κινηματογράφου, που θα μεταδοθεί διαδικτυακά, κορυφώνεται σήμερα η εκστρατεία «Παγκόσμιος Στόχος: Ενωμένοι για το Μέλλον μας», την οποία διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε συνεργασία με τον διεθνή οργανισμό προάσπισης των συμφερόντων του πολίτη Global CitizenΣτόχος; Να συγκεντρωθούν επιπλέον κεφάλαια για την ανάπτυξη και διανομή εμβολίων, διαγνωστικών τεστ και φαρμάκων κατά του κορονοϊού.

Πασίγνωστοι καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων και οι Σακίρα, Μάιλι Σάιρους, Τζάστιν Μπίμπερ, Coldplay, Σαρλίζ Θέρον, Χιου Τζάκμαν, Σάλμα Χάγιεκ,Τζένιφερ Χάντσον κ.α. θα συμμετάσχουν στην μεγάλη αυτή μουσική διοργάνωση η οποία θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ, ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί, απευθείας,  από την σελίδα της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα στο Facebook.

Λίγες ώρες νωρίτερα, στις 4 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η παγκόσμια σύνοδος κορυφής, που πραγματοποιείται για τον ίδιο σκοπό. Υπό την ηγεσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, θα παρέμβουν, με ομιλίες τους, παγκόσμιοι ηγέτες, καθώς και διεθνείς υποστηρικτές, καλλιτέχνες και ακτιβιστές. Η διάσκεψη αυτή θα μεταδοθεί επίσης μέσω Facebook.

protothema.gr