Αντιδημαρχία Πρασίνου: Καθαρισμός πλατείας Κοκκινοπλιτών, παιδικής χαράς εντός πόλης και εκτός σε Σβορώνο, Νεοκαισάρεια και Αρωνά

270

Συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις της η Αντιδημαρχία Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Κατερίνης με τα συνεργεία που διαθέτει, την Πέμπτη 25 Ιουνίου επιμελήθηκε την καθαριότητα των χόρτων και του πρασίνου στην παιδική χαρά  στην πάροδο της οδού Φλέμιγκ (Ευαγγελικά) με μεσινέζα καθώς και στο πάρκο της πλατείας Κοκκινοπλιτών (επί της οδού Τ.Τερζοπούλου). Σημειώνεται πως ο θρυμματιστής κλαδιών ολοκλήρωσε το έργο του στην οδό Αμαζόνων στην πόλη.

Επίσης,  ολοκληρώθηκε από συνεργεία του Δήμου ο καθαρισμός από χόρτα στον Σβορώνο, τον Αρωνά και τη Νεοκαισάρεια, ενώ συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς  ο καθαρισμός του παραλιακού μετώπου.

Tο πρόγραμμα της Αντιδημαρχίας Πρασίνου συνεχίζεται και στο παραλιακό μέτωπο που παραμένει σε πρώτη προτεραιότητα λόγω της θερινής περιόδου και σύμφωνα με τις κατευθύνσεις που έδωσε ειδικά για την τουριστική ζώνη ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.