Με τσουκνίδες, θυμάρι και κάνναβη “θεράπευε” καρκινοπαθείς ο ψευτογιατρός – Πώς “ξεσκεπάστηκε”

354

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση του 47χρονου που παρίστανε τον γιατρό και εξαπατούσε ασθενείς, κυρίως καρκινοπαθείς.

Χαρακτηριστικό του ήταν οι… ακατάληπτες αναλύσεις και οδηγίες που έδινε στους ασθενείς του, ενώ απίστευτες ήταν οι… φαρμακευτικές μέθοδοί του, οι οποίες υποστήριζε ότι θεραπεύουν τον καρκίνο. Βασισμένες σε… μαντζούνια!

Όπως υποστηρίζουν θύματά του, ο ψευτογιατρός –εκτός από τα βότανα- τους έδινε και ένα εξαντλητικό πρόγραμμα με βιταμίνες και υγρά διαλύματα, ενώ σε μοναστήρια της Αττικής μοίραζε κρέμες για κάθε δερματολογικό πρόβλημα.

Επιπλέον, προέτρεπε τους ασθενείς να σταματήσουν τις θεραπείες τους και να ακολουθήσουν τη δική του αγωγή που περιλάμβανε άγνωστα υγρά και λάδι κάνναβης, τα οποία τους έδινε σε μπουκάλια.

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται η έκδοση εισαγγελικής διάταξης για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ταυτότητας του 47χρονου και της φωτογραφίας του.

Μία αστυνομικός ξεσκέπασε τον “γιατρό – μαϊμού”

Με μοναδική πληροφορία ένα ονοματεπώνυμο που και αυτό αποδείχθηκε ψεύτικο, κατάφερε να ξετυλίξει το κουβάρι μία αστυνόμος η οποία για 13 μήνες προσπαθούσε να εντοπίσει τον 47χρονο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, μετά την καταγγελία από τους συγγενείς ουσιαστικά δύο ανήλικων θυμάτων ανέλαβε την υπόθεση η συγκεκριμένη αξιωματικός που δουλεύει στο τμήμα προστασίας περιουσιακών δικαιωμάτων.

Για 13 μήνες συνομιλούσε με τους γονείς της 14χρονης και του 16χρονου. Προσπαθούσε να αντλήσει στοιχεία για την έρευνά της αλλά και να στηρίξει ψυχολογικά τις δύο οικογένειες που είχαν χάσει τα παιδιά τους. Οι συνάδελφοί της αναφέρουν ότι όσο η έρευνα για τον 47χρονο έφθανε σε αδιέξοδο τόσο έπεφτε και η ίδια ψυχολογικά.

Το χαμόγελο επανήλθε στο πρόσωπό της όταν βρήκαν τα πραγματικά στοιχεία του κατηγορουμένου και έφθασαν στο σπίτι του στο Κορωπί. Η συγκίνησή της ήταν μεγάλη όταν τον συνέλαβαν και ακόμη μεγαλύτερη όταν ανακοίνωσε τα νέα στους συγγενείς των θυμάτων.

Ο “γιατρός – μαϊμού” δίνει ακαταλαβίστικες οδηγίες σε καρκινοπαθή

Νέα ηχητικά ντοκουμέντα έρχονται στο φως από τη δράση του ψευτογιατρού που εξαπατούσε ασθενείς και ευθύνεται για τον θάνατο τουλάχιστον τριών ανθρώπων.

Σύμφωνα με το Mega, ο 47χρονος προχωρά σε… ακατάληπτες αναλύσεις εξετάσεων, μασάει τα λόγια του και χρησιμοποιεί ιατρικούς όρους χωρίς νόημα για να μπερδέψει τους ασθενείς. Οι συνομιλίες παρουσιάστηκαν στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου “Live News” στο Mega.

“Λογικά, θα έπρεπε να έχεις έναν αιματοκρίτη γύρω στο 30. Αλλά λόγω όλων αυτών που έχεις κάνει, έχεις 41.

Καρκινοπαθής, με αιματοκρίτη 41, αιμοσφαιρίνη κάπου στο 14, αιμοπετάλια είχε περίπου 270, 280 χιλιάδες, οι εξετάσεις θα είναι εντελώς κάτω! Θα πέσεις στην μισή δοσολογία”.

Δίνει μάλιστα και γραπτές οδηγίες για το πώς ο ασθενής θα λαμβάνει σε σταγόνες τα σκευάσματα με τα βότανα.

“Θα βρεις τη συσκευασία ένα μπουκάλι με απόσταγμα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό ίσως για την υγεία σας. Τέλεια είναι 17 απόσταξης από 43 διαφορετικά βότανα είναι πολύ δυνατό η ποσότητα που σας στέλνουν αρκετή γιατί λίγες σταγόνες αρκούν, θα δείτε τεράστια βελτίωση σε 20 μέρες στον οργανισμό σας.

Ρυθμίζει και ενεργοποιεί το RNA το οποίο επάνω δομή και ρυθμίζει το DNA έτσι ώστε επιδιορθώνει βλάβες γονιδιακές ή επίκτητες από ατυχήματα κατάχρησης ουσιών ναρκωτικών χημειοθεραπεία λάθος διατροφή τοξίνωση ράδιο ακτινοβολία και τα λοιπά” λέει ο 47χρονος.

Στην περίπτωση της καρκινοπαθούς πάντως, προσπαθώντας να γίνει απόλυτα πειστικός για τις γνώσεις του, ο 47χρονος φρόντισε να επαναλάβει τη θεωρία του, για το πώς ο καρκίνος μπορεί να εξαφανιστεί.

“Άμα φτάσουμε γύρω στο 46 – 47 αιματοκρίτη, σημαίνει ότι θα έχουμε καταφέρει τεράστια οξυγόνωση. Όταν χάνουμε το οξυγόνο μας, χάνουμε το νερό μας, δεν πίνουμε νερό και το χάνουμε και χάσουμε το 30% του νερού και του οξυγόνου από ένα κύτταρο, αυτό γίνεται καρκινικό. Θέλω να σε πάω στα ψηλά, στους δείκτες που πρέπει! Έτσι; Πρέπει να κάνουμε υπέρ- οξυγόνωση, για να φύγει ο καρκίνος”.

Μια θεωρία, την οποία βλέπετε εδώ, στις οδηγίες που έδινε ο ίδιος στα θύματά του να τονίζει:

“Καθ’ ότι υπάρχει διέγερση από το οξυγόνο που δεσμεύουν και οδηγούν οι ουσίες των βοτάνων στα καρκινικά κύτταρα του σώματος προκειμένου να τα εξουδετερώσουν”.

Υπήρχαν και στιγμές βέβαια, που ο 47χρονος… πανεπιστήμονας έδινε συμβουλές… στο πόδι, καθώς είχε δήθεν πολλές υποχρεώσεις σε… κάποιο νοσοκομείο!

“Τι να σου πω… Έχω να πάω νοσοκομείο… Θ’ αργήσω, θ’ αργήσω… Στο νεροπότηρο, τρία δαχτυλάκια… -Έτσι, έτσι

– Μάλιστα, εντάξει… κατάλαβα”.

Η συνήθης θεραπεία που πρότεινε είχε διάρκεια πέντε μήνες. Σε αυτό το διάστημα, φέρεται να εξέταζε τα θύματά του σε ιδιωτικά ιατρεία κλινικών και τους ζητούσε να υποβληθούν σε εξετάσεις τις οποίες πραγματοποιούσαν σε συγκεκριμένα διαγνωστικά κέντρα.

Πηγή: thetoc.gr