Εντείνουν τις προσπάθειες τους για δικαίωση οι σχολικοί τροχονόμοι της Κατερίνης

328

Με τον βουλευτή Πιερίας της ΝΔ κ. Φώντα Μπαραλιάκο και με τον βουλευτή Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ κ. Γιάννη Δελή συναντήθηκαν οι σχολικοί τροχονόμοι του Δήμου Κατερίνης.

 Συνάντηση με τον βουλευτή Πιερίας της ΝΔ κ. Φώντα Μπαραλιάκο είχαν οι σχολικοί τροχονόμοι του Δήμου Κατερίνης στο γραφείο του στην Κατερίνη. Η συνάντηση έγινε σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα.

 Ο κ. Μπαραλιάκος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα θέματα που του έθεσε η επιτροπή των σχολικών τροχονόμων και υποσχέθηκε ότι θα τα μεταφέρει στον αρμόδιο υπουργό της κυβέρνησης, ενώ όπως δήλωσε θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή μαζί τους για το θέμα της πληρωμής τους για τους μήνες Απρίλιο-Μάιο του 2020 και τις ενέργειες που πρόκειται ο ίδιος προσωπικά να κάνει.

 Με τον βουλευτή Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ κ. Γιάννη Δελή συναντήθηκε η επιτροπή σχολικών τροχονόμων του Δήμου Κατερίνης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΚΚΕ στην Κατερίνη με την ευκαιρία της επίσκεψης του κ. Δελή στην πόλη μας. Η επιτροπή ενημέρωσε τον κ. Δελή για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των σχολικών τροχονόμων και κυρίως για την μη πληρωμή τους το χρονικό διάστημα Απριλίου-Μαΐου 2020, ενώ ζήτησαν την συνδρομή τόσο του ίδιου του βουλευτή αλλά και του κόμματος του στην δημοσιοποίηση των προβλημάτων τους.

 Ο βουλευτής ΚΚΕ Θεσσαλονίκης κ. Δελής, εξέφρασε την συμπαράσταση του στα δίκαια αιτήματα όπως χαρακτηριστικά τόνισε των σχολικών τροχονόμων και δεσμεύτηκε να βοηθήσει μεταφέροντας όσα άκουσε στο κόμμα του. «Θα είμαστε δίπλα σας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σας στηρίξουμε» ήταν τα λόγια του κ. Δελή προς την επιτροπή των σχολικών τροχονόμων.

 Νωρίτερα η επιτροπή συναντήθηκε με τον κ. Νίκο Τσουπέη, δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Κατερίνης και τον Στέλιο Κλιγκόπουλο από το ΠΑΜΕ Πιερίας.

 Τόσο ο κ. Τσουπέης όσο και ο κ. Κλιγκόπουλος εξέφρασαν την στήριξη τους στον αγώνα των σχολικών τροχονόμων και υποσχέθηκαν ότι θα είναι συμπαραστάτες στα δίκαια και αυτονόητα αιτήματά τους.

Η επιτροπή θέλει να ευχαριστήσει τόσο τον βουλευτή Πιερίας της ΝΔ κ. Φώντα Μπαραλιάκο, όσο και τον βουλευτή ΚΚΕ Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Δελή, αλλά και την Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Κατερίνης και το ΠΑΜΕ Πιερίας για το έμπρακτο ενδιαφέρον που έδειξαν για τα προβλήματά τους.

Η επιτροπή θα συνεχίσει και τις επόμενες ημέρες και όσο χρειαστεί, με αμείωτο ρυθμό τις επαφές της με θεσμικούς και μη παράγοντες της πόλης μας.

 Επιτροπή Σχολικών Τροχονόμων Δήμου Κατερίνης