Ξέσπασε ο Γιαννόπουλος για την απαγωγή της Μαρκέλλας: Η οικογένεια γνώριζε τι συνέβαινε και όλο το περιβάλλον

528

Ξέσπασε για πρώτη φορά ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, σχετικά με την υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος, μιλώντας στο Open το πρωί της Παρασκευής, είπε, μεταξύ άλλων, ότι η οικογένεια του παιδιού γνώριζε την κατάσταση και το τι συνέβαινε με τη γυναίκα που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (σε βαθμό κακουργήματος), προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο (σε βαθμό πλημμελήματος).

Ο κ. Γιαννόπουλος ξεκίνησε λέγοντας ότι δεν θα ξαναβγεί να μιλήσει για την υπόθεση. «Θα ήθελα να σας πω κάτι σημαντικό και επειδή ο χρόνος είναι πολύτιμος και δεν θέλω να μακρηγορήσω, να σας πω ότι είναι η τελευταία μέρα σήμερα που βγαίνω για αυτή την υπόθεση σαν “Χαμόγελο” ή εγώ ή κάποιος άλλος. Το “Χαμόγελο” ενημέρωσε αμέσως, όπως όφειλε, την αστυνομία. Και έγινε μια εξαιρετική δουλειά από την αστυνομία, ξετυλίχθηκε το κουβάρι και φάνηκαν και υπάρχουν κι άλλα που γνωρίζουμε και ακόμα περιμένουμε», είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Γιαννόπουλος και τόνισε: «Υπάρχουν και άλλα πράγματα τα οποία γνωρίζουμε και δεν μπορούμε να πούμε, αλλά δεν θέλω να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία».
«Αν δεν ήταν αυτή η κινητοποίηση του κόσμου, το παιδί τώρα δεν ξέρω πού θα ήταν, δεν ξέρω πώς θα κατέληγε», ανέφερε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», ξεκαθαρίζοντας ότι το πρώτο ουσιαστικό που έγινε ήταν ότι η μικρή σώθηκε.

«Το “Χαμόγελο του Παιδιού” δεν ζητάει ποτέ να πάρει μία επιμέλεια παιδιού, παρά μόνο ενημερώνει για την κατάσταση που έχει, και που δεν μπορεί να βγάλει στη δημοσιότητα, την κυρία εισαγγελέα», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του Οργανισμού.

Κληθείς να απαντήσει για το παιδί της κατηγορουμένης, ο κ. Γιαννόπουλος είπε πως είναι ευθύνη των Αρχών και τότε ήρθε το ξέσπασμά του.

«Και το λέω για ακόμη μία φορά, η οικογένεια γνώριζε τι συνέβαινε και γνώριζε όλο το περιβάλλον αυτό. Η οικογένεια του παιδιού γνώριζε την κυρία αυτή, γνώριζε τον παππού. Γνώριζαν αυτή την παθογενή κατάσταση, όχι αυτό που γινότανε. Γνώριζαν πράγματα για την κυρία. Ας το αφήσουμε εκεί γιατί δεν θα πρέπει να πω άλλα», είπε μεταξύ άλλων.

Πηγή: iefimerida.gr