Κατερίνη: Καθαρισμός & αποψίλωση χόρτων στο παραλιακό μέτωπο, στην πόλη & σε Δημοτικές – Τοπικές Κοινότητες

370

Καθημερινές και σε πλήρη εξέλιξη είναι οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις συνεργείων της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης, στην πόλη και στις δημοτικές – τοπικές κοινότητες.

Ιδιαίτερη μέριμνα και φροντίδα στο παραλιακό μέτωπο ζήτησε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, με δεδομένο, ότι, έχει ξεκινήσει η έλευση επισκεπτών για την τρέχουσα τουριστική περίοδο. Προς την κατεύθυνση αυτή, με την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου Κώστα Τσιουκάνη, συνεχίζεται η καθαριότητα και η συντήρηση κοινόχρηστων χώρων πρασίνου στο παραλιακό μέτωπο, με έμφαση –  τις ημέρες αυτές – στον οικισμό «Γρέβενη».

Παράλληλα, συνεργεία με την συνδρομή και του γεωργικού ελκυστήρα (καταστροφέα), εργάσθηκαν χθες στη Δημοτική Κοινότητα  Σβορώνου, στο ύψος του χώρου πρασίνου, όπου κάνουν αναστροφή τα λεωφορεία. Επίσης, στο χώρο μπροστά από τον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου.

Επιπλέον, καθαρίσθηκαν τα χόρτα και το πράσινο στην παράπλευρη οδό στην περιοχή του Πέλεκα (στο ύψος του παρεκκλησίου του Αγίου Νήφωνα), στο πάρκο των Ευαγγελικών, στο πάρκο της οδού Νικομηδείας, στα Ευαγγελικά, καθώς και στην παιδική χαρά πλησίον του ΟΑΕΔ Κατερίνης.

Τέλος, σήμερα Παρασκευή, τα συνεργεία επικέντρωσαν τις παρεμβάσεις τους σε κοινόχρηστους χώρους στη Δ.Κ. Κορινού, καθώς και στην Κατερίνη, στις οδούς: Αθανασίου Αστερίου, 19ης Μαΐου και στην πλατεία Μακεδονίας.