Δήμος Κατερίνης: Επιχείρηση καθαρισμού σε κοινόχρηστους χώρους  & βελτίωση αγροτικής οδοποιίας στην Περίσταση

379

Σε μία ακόμα επιχείρηση καθαρισμού και ευπρεπισμού με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας προχώρησε ο Δήμος Κατερίνης, με εντολή του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου. Ο λόγος για κοινόχρηστους χώρους στη Δημοτική Κοινότητα Περίστασης,  οι οποίοι είχαν μετατραπεί σε εστίες μόλυνσης και παράνομης απόθεσης, ανεξέλεγκτης ρίψης απορριμμάτων και μπαζών.

Στη διάρκεια της επιχείρησης, με τον συντονισμό της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου και με την επίβλεψη του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Γιώργου Χελιδονόπουλου, έγινε γενικός καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων, ενώ συγκεντρώθηκαν και απομακρύνθηκαν μεγάλες ποσότητες από μπάζα, ογκώδη αντικείμενα, απορρίμματα, αδρανή υλικά.

Παράλληλα, έγινε καθαίρεση  αυθαίρετων αναρτημένων διαφημιστικών αφισών και πανό κατά μήκος κυρίων οδικών αρτηριών και κοινόχρηστων χώρων της Περίστασης, σε σημεία όπου μπορεί να καταστούν επικίνδυνα για τους διερχόμενους οδηγούς.

Ανάλογες επιχειρήσεις καθαρισμού και ευπρεπισμού σε όλο το Δήμο Κατερίνης θα συνεχιστούν και στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι δημότες να συνδράμουν για την προστασία του δημόσιου χώρου και του περιβάλλοντος.

Τέλος, δρομολογήθηκαν στο αγρόκτημα της περιοχής και εργασίες βελτίωσης των αγροτικών υποδομών, που διευκολύνουν την  πρόσβαση των κατοίκων στα κτήματά τους.