Αστυνομικές πηγές: Η προετοιμασία της επίθεσης με βιτριόλι αγγίζει τα όρια του επαγγελματία

330

“Η προετοιμασία της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη, για περίπου ένα χρόνο, αγγίζει τα όρια του επαγγελματία. Πιστεύουμε, ότι η δράστιδα σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα προετοίμαζε την επίθεση σε βάρος της νεαρής γυναίκας με μεθοδικότητα και ηρεμία, ενώ είχε εμμονή μαζί της, όπως φαίνεται από όλα τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας”, τονίζουν στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, στο κινητό τηλέφωνο της 35χρονης βρέθηκε, εκτός των άλλων, φωτογραφία της εισόδου της πολυκατοικίας που κατοικεί η 34χρονη, με ημερομηνία 26 Ιουνίου 2019, που δείχνει πόσο καιρό παρακολουθούσε την Ιωάννα.

Σημειώνεται ότι η 35χρονη γυναίκα η οποία οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα προφυλακίστηκε ενώ τήρησε το δικαίωμα της σιωπής.  Όπως είπε ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου: “Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε”.

capital.gr