Ο Γιάννος επιστρέφει στις «Άγριες Μέλισσες»!

637

Ο ρόλος του Γιάννου στις «Άγριες Μέλισσες» αγαπήθηκε όσο λίγοι και όπως όλα δείχνουν οι φανατικοί της σειράς έχουν έναν ακόμη λόγο να χαίρονται.

Ο ηθοποιός Ιωάννης Αθανασόπουλος που υποδύεται τον συγκεκριμένο χαρακτήρα στη σειρά, μίλησε στην κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως θα επιστρέψει στις «Άγριες Μέλισσες» και μάλιστα σε ρόλο έκπληξη!

«Σίγουρα αγχώθηκα γιατί το βάρος του ρόλου ήταν μεγάλο […] Συνέχεια κλαίω από χαρά, μου αρέσει και απολαμβάνω αυτό που έχει γίνει με τον Γιάννο. Αφού μιλούσαμε με έναν φίλο μου ψυχολόγο και του έλεγα πως δεν ξέρω πως να διαχειριστώ αυτή την απότομη χαρά. Μου είπε ότι επειδή στη ζωή μας δεν συμβαίνει πάντα αυτό, ζήσ’ το στο έπακρο και το απολαμβάνω μέχρι τώρα […] Με φοβίζει ακόμη μήπως ο ρόλος του Γιάννου με στιγματίσει. Δεν το κρύβω γιατί, όταν τελείωσε όλο αυτό το μπαμ, τα τηλέφωνα που δέχθηκα μετά ήταν πιο πολύ για ρόλους τέτοιος αν και θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω κάτι κωμικό στην τηλεόραση» δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε: «Με τους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς έχουμε χαθεί λίγο γιατί τώρα εγώ δεν είχα γυρίσματα μέχρι να επιστρέψω και γω. Που θα επιστρέψω! Τέλη Ιουνίου έχω πάλι γυρίσματα, όμως, δεν θα πω τι για να μην χάσω τη δουλειά μου! Έχουν γίνει πολλά και από τον Γιάννο σίγουρα θα δείτε πράγματα που αφορούν κάποια μυστικά και κάποιες σκέψεις του που είναι γραμμένες σε ένα σημειωματάριο».

Πηγή