Απόπειρα αρπαγής 3χρονου κοριτσιού στη Μεσσηνία μπροστά στη μητέρα του

496

Στα Φιλιατριά Μεσσηνίας, χθες το απόγευμα αλλοδαπός φέρεται να αποπειράθηκε να αρπάξει ανήλικο κορίτσι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το tharrosnews.gr το κορίτσι 3 ετών έπαιζε αμέριμνο και η μητέρα του ήταν εκείνη που αντιλήφθηκε πως ο αλλοδαπός το είχε πλησιάσει και επιχείρησε να το αρπάξει. Η μητέρα επενέβη και πολύ γρήγορα ειδοποιήθηκε το Α.Τ. Τριφυλίας

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 29χρονο από το Σουδάν, ο οποίος διαθέτει έγγραφα νόμιμης παραμονής στην Ελλάδα.

Ο ίδιος, από την πλευρά του, αρνείται ότι αποπειράθηκε να αρπάξει το ανήλικο κορίτσι.

Για το γεγονός ενημερώθηκε ο δήμαρχος Τριφυλλίας Γιώργος Λεβεντάκης ο οποίος μιλώντας σε δημοσιογράφους δήλωσε:

«Ενημερωθήκατε κι εσείς για το περιστατικό, όπως κι εγώ. Βρισκόμαστε στο Α.Τ. Βέβαια η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και ευτυχώς. Ένα κοριτσάκι, το οποίο βρίσκεται εδώ με τους γονείς του, προσπάθησε ο εν λόγω κύριος να το πάρει, δεν ξέρω με ποιο σκοπό κτλ. Τραβούσε το παιδί απ’ το χέρι, το πήρανε χαμπάρι η μητέρα του πιο πέρα και κάποιοι συγχωριανοί μας. Πήραν το παιδάκι. Είναι τρομαγμένο. Οι γονείς είναι ανάστατοι.

Είναι το δεύτερο περιστατικό που συμβαίνει μέσα σ’ αυτό το μήνα. Το ένα συνέβη στο Καλό Νερό, το άλλο τώρα στα Φιλιατρά. Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Πρέπει να πάρουμε μέτρα. Κι εμείς σαν δημοτική Αρχή και θα το δούμε άμεσα, αλλά και το κράτος πρέπει να συμπαρασταθεί και να δείξει στο πρόβλημα στο οποίο έχουμε, ειδικά στα Φιλιατρά, έχουμε πέντε χιλιάδες αλλοδαπούς από διάφορες χώρες.”