Τσίπρας σε πολίτες: «Θα φωνάξω τον Χαρδαλιά να σας μαζέψει» (pics & vid)

461

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στην αγορά του Ευόσμου όπου και συνομίλησε με πολίτες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος, κάνει περιοδεία στην Θεσσαλονίκη.

Σήμερα (11/6) το πρωί βρέθηκε στην αγορά του Ευόσμου όπου συνομίλησε με πολίτες.

Ο Αλέξης Τσίπρας μόλις είδε δημοσιογράφους, τεχνικούς, αλλά και πολίτες

    •  να συνωστίζονται δίπλα του, είπε αστειευόμενος: «

Έτσι όπως είστε, θα φωνάξω τον Χαρδαλιά να σας μαζέψει

Όπως αναφέρει το GRtimes.gr, o  πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συνοδευόταν από βουλευτές Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης και στελέχη του κόμματος, συνομίλησε με ιδιοκτήτες καταστημάτων σε κεντρικούς δρόμους του Ευόσμου που του μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μετά την επαναλειτουργία των μαγαζιών τους. Όπως του είπαν χαρακτηριστικά, πρέπει να πέσουν τώρα χρήματα στην αγορά και να αξιοποιηθούν άμεσα τα 32 δισ. που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, ώστε να ανακάμψουν από την κρίση της πανδημίας.

Ο κ. Τσίπρας είχε σύντομες συνομιλίες με συνταξιούχους, αλλά και με νέους, με τους οποίους είχε χαλαρή συζήτηση για τα αθλητικά.

Η περιοδεία του κ. Τσίπρα ολοκληρώθηκε στο Δημαρχείο Κορδελιού – Ευόσμου, όπου τον περίμενε ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός και στελέχη της διοίκησης. Ο δήμαρχος τον ενημέρωσε εν συντομία για τα ζητήματα της περιοχής και μάλιστα τον προσκάλεσε για καφέ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του εξήγησε ότι το πρόγραμμά του δεν του το επιτρέπει, αλλά επιφυλάχθηκε να το κάνει σε επόμενη επίσκεψή του.

Στη συνέχεια, ο κ. Τσίπρας είχε συνάντηση με επαγγελματίες της εστίασης του δήμου, προκειμένου να ενημερωθεί διεξοδικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

+plus.gr