Επίθεση οπαδών στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (Βίντεο)

417

Εικόνες ροκ εκτυλίχθηκαν χθές σε συνέχεια της κόντρας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με μερίδα των οργανωμένων οπαδών της Θύρας 13. Περίπου 70 άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκια «επισκέφτηκαν» με άγριες διαθέσεις το σπίτι του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που βρίσκεται στην Κηφισιά, και πέταξαν ξύλα, πέτρες, βεγγαλικά και άλλα αντικείμενα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατέγραψε με κάμερα το περιστατικό και μετέδιδε live (!) μέσω Instagram την επίθεση που δέχθηκε από τους οπαδούς, για τους οποίους κατήγγειλε ότι κρατούσαν και μαχαίρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία παρακολουθούσε διακριτικά τo επεισόδιο δίχως να επέμβει, ενώ λίγο αργότερα οι οπαδοί αποχώρησαν δίχως να γίνουν προσαγωγές ή συλλήψεις. Μάλιστα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατήγγειλε τη στάση της αστυνομίας τονίζοντας ότι μολονότι ήταν γνωστό από νωρίς το απόγευμα πως θα γίνει η επίθεση, δεν αποτράπηκε.

Το περιστατικό αυτό ήρθε ως συνέχεια της κόντρας που έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλου και μερίδας οργανωμένων οπαδών του «τριφυλλιού» και δεν σχετίζεται με τη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ο Γιαννακόπουλος την Τρίτη (9/6).

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε live ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από τη στιγμή της επίθεσης:

Πηγή