“Βόμβα” Γιαννακόπουλου: Πωλείται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έναντι 25 εκατ. ευρώ!

571

“Βόμβα” από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο οποίος ανακοίνωσε την πώληση του μπασκετικού Παναθηναϊκού!

Ο ισχυρός άνδρας έκανε γνωστή την απεμπλοκή του από την ΚΑΕ ανακοινώνοντας πως το ιστορικό τμήμα μπάσκετ είναι πλέον διαθέσιμο προς πώληση για 25 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως είπε: “Πέρυσι είχα πει πως αν δεν μπει στις ράγες το πρότζεκτ Βοτανικός και αν δεν προχωρούσε ο αυτόνομος ΠΑΟ, την 1η Ιουλίου θα παραδιδόταν το μάνατζμεντ της ΚΑΕ σε άνθρωπο εμπιστοσύνης μου. Είχα πει να το γράψετε στην πέτρα. Από αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟ είναι προς πώληση για 25 εκατ. ευρώ, όπως λάθος δεσμεύτηκα πέρυσι. Δεν είχαμε λογαριάσει ποτέ την αξία αυτού του brand.

Σύμφωνα με τους εκτιμητές η αξία φτάνει τα 75 εκατ. ευρώ. 34 για το σήμα και 75 η συνολική αξία. Δεν αλλάζω ούτε λέξη. 25 εκατ. είπα και δεν το αλλάζω. Μέχρι να βρεθεί αγοραστής η ΚΑΕ πορεύεται με ανθρώπους εμπιστοσύνης, βασισμένη στα έσοδά της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με τον Μάνο Παπαδόπουλο και τον Τάκη Τριαντόπουλο. Αυτοί τρέχουν τον ΠΑΟ εξ ολοκλήρου. Δεν έχω ανάγκη να τραβήξω την πρίζα για να φανούν οι επιτυχίες. Δούλευα μαζί με την κυβέρνηση. Θέλω να μην γίνει πολύ αισθητή η απουσία μου. Να μείνουμε ανταγωνιστικοί. Αφήνω τον Ερασιτέχνη ισχυρό και καθαρό”.

Πηγή: thetoc.gr