David Beckham: Δεν φαντάζεστε ποιο θα είναι το νέο του επαγγελματικό ξεκίνημα!

310

Νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες φαίνεται να ανοίγονται για τον David Beckham, αφού πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με το BBC και το Netflix για να κάνει τη δική του εκπομπή μαγειρικής.

Σύμφωνα με τη Sun, έχοντας ως έμπνευση των Gordon Ramsay, ο ίδιος σκέφτεται να κάνει κάτι που θα βασίζεται στη διάδραση, με δική του παραγωγή και πιο συγκεκριμένα από τη δικής του ιδιοκτησίας εταιρεία μίντια, Studio 99.

Πληροφορίες από το κοντινό του περιβάλλον που επικαλείται η εφημερίδα, θέλουν τον David Beckham να έχει επικοινωνήσει με τον Ramsay«Έχει δει πόσο καλά τα έχει πάει ο Gordon με τις δικές του εκπομπές μαγειρικής και την εταιρεία παραγωγής του Studio Ramsay και ο Gordon του έχει δώσει μερικές σπουδαίες συμβουλές».

Η ίδια πηγή, μάλιστα, ισχυρίζεται πως η επιτυχία του Last Dance του Michael Jordan στο Netflix έχει κινητοποιήσει διάφορα τηλεοπτικά δίκτυα αλλά και υπηρεσίες streaming να πλησιάσουν επιτυχημένους επαγγελματίες του αθλητισμού και μέσα σε αυτούς, προφανώς, είναι και ο David Beckham.

Ωστόσο, αν και η είδηση αυτή κάνει το γύρο του διαδικτύου, οι εκπρόσωποι του για την ώρα δεν έχουν δεχθεί να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν την είδηση στη MailOnline.

Πηγή: faysbook.gr