Τα μηνύματα της φετινής καμπάνιας του Τουρισμού, ψηλά η ασφάλεια – δείτε το video

363

Πάνω σε ένα νέο brand name, το “ελληνικό καλοκαίρι”, θα στηριχθεί η φετινή καμπάνια για την προβολή του ελληνικού τουρισμού στο εξωτερικό και πάνω σε αυτό θα “χτιστεί” η προσπάθεια για την επανεκκίνηση της τουριστικής ζήτησης. Το σποτ παρουσιάστηκε χθες σε ειδική εκδήλωση, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η νέα καμπάνια, όπως αναφέρθηκε, έχει ως βασικό της στόχο να υπενθυμίσει στο διεθνές ταξιδιωτικό κοινό την εμπειρία του ελληνικού καλοκαιριού. Επίσης φιλοδοξεί να δημιουργήσει γύρω από το όνομα της ένα νέο brand, που στην παρούσα φάση προτρέπει το κοινό να ζήσει το ελληνικό καλοκαίρι, όπου και αν βρίσκεται. Επόμενο βήμα είναι η εξέλιξη της καμπάνιας, με στόχο τη διεύρυνση της σεζόν.

“Ξεκινάμε οργανωμένα, θέτοντας την υγεία πάνω απ’ όλα” υπογράμμισε από την πλευρά του ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης. “Πρώτον, από τις 15 Ιουνίου ανοίγουμε επιλεκτικά τα σύνορα. Δεύτερον, συνεχίζουμε να αξιολογούμε την κατάσταση, έτοιμοι να παρέμβουμε όπου μας πουν οι ειδικοί. Τρίτον, έχουμε αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής, ώστε να μην επιτρέψουμε στη νόσο να επεκταθεί και τέταρτον ενισχύουμε το ΕΣΥ σε όλους τους τουριστικούς προορισμούς”.

Ελεύθερη πνευματικών δικαιωμάτων η καμπάνια στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού

Η καμπάνια σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τη Marketing Greece, τους Θανάση Παπαθανασίου της Frank and Fame, Steve Vranakis – CCO της ελληνικής Κυβέρνησης, Θωμά Βαρβιτσιώτη και Ηλία Τσαουσάκη, σε συνεργασία με τα στελέχη του ΕΟΤ, το Υπουργείο Τουρισμού. Η Marketing Greece (πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος για την υλοποίηση στοχευμένων ενεργειών προβολής) ανέλαβε το κόστος της καμπάνιας για το 2020 και την παραχωρεί ελεύθερη πνευματικών δικαιωμάτων στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, για την προώθηση της χώρας και του ελληνικού τουρισμού διεθνώς. Όπως σημειώνει, εστιάζοντας στο συναίσθημα και στη νέα ταυτότητα που έχτισε η Ελλάδα μέσα από την διαχείριση του Covid 19, επιλέχθηκε στρατηγικά η υιοθέτηση της δημιουργίας της ταινίας με ένα μόνο πλάνο.

 

capital.gr