Δήμος Κατερίνης: Συνάντηση αντιδημάρχου Κοινοτήτων με τον πρόεδρο & μέλη του τοπικού συμβουλίου Ρητίνης

493

Ζητήματα που διαχρονικά απασχολούν την Τ.Κ. Ρητίνης τέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας του αντιδημάρχου Κοινοτήτων Κώστα Γραμματικόπουλου, με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Γιώργο Θυμιόπουλο και με τη συμμετοχή των τοπικών συμβούλων Τασούλας Στεφανή και Γιώργου Γραμματικού, αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα, στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο παλιό Δημαρχείο συζητήθηκαν θέματα όπως π.χ. ο καθαρισμός του πόσιμου νερού, η αποκατάσταση της διαδημοτικής και της αγροτικής οδοποιίας, η ανάγκη καθαρισμού δέντρων και χόρτων, οι εργασίες που απαιτείται η χρήση του  γκρέηντερ κ.α. Επιπλέον, ο κος Θυμιόπουλος επισήμανε την ανάγκη παρεμβάσεων σε σημεία όπου το οδόστρωμα υπέστη καθίζηση και ασφαλτόστρωση.

Παράλληλα,  οι εκπρόσωποι της Κοινότητας Ρητίνης αναφέρθηκαν στην ανάγκη βελτίωσης του γηπέδου και των αθλητικών χώρων, συντήρησης του πολιτιστικού κέντρου και του αγροτικού ιατρείου αντίστοιχα.  Επίσης, ζητήθηκε να γίνει καθαρισμός στις υπάρχουσες σχάρες, τοποθέτηση πινακίδων σε τουλάχιστον 3 σημεία της Κοινότητας, να τοποθετηθούν νέα παγκάκια, κάδοι απορριμμάτων και ανακύκλωσης και να γίνει αναβάθμιση του νυχτερινού φωτισμού στο κέντρο της Ρητίνης.

«Με τον συντονισμό του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, συνεχίζουμε την εποικοδομητική συνεργασία μας με τα κατά τόπους συμβούλια και τις τοπικές κοινωνίες, με σκοπό την συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών. Επιδίωξή μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας και ταυτόχρονα να υλοποιούμε έργα που «χτίζουν» την ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου μας» τονίζει σε δήλωσή του, ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων Κώστας Γραμματικόπουλος.