Δήμος Κατερίνης: Διεξαγωγή τεστ για τον κορωνοϊό, σε εργαζομένους του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

1113

Λήψη δειγμάτων τεστ θετικότητας στον κορωνοϊό, σε 17 εργαζόμενους στις  κοινωνικές  υπηρεσίες του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»,  οι οποίοι εκτίθενται σε συχνή επαφή με ευπαθείς ομάδες που χρήζουν φροντίδας και βοήθειας πραγματοποίησε χθες στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Κατερίνης, κινητές ομάδες υγείας (ΚΟΜΥ), του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων περιορισμού της επιδημίας.

Η διαδικασία οργανώθηκε από τον Δήμο Κατερίνης με ευθύνη του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιώργου Τσιαλού και όπως αναφέρθηκε υλοποιήθηκε από νοσηλευτικό και άλλο στελεχιακό δυναμικό του ΕΟΔΥ, που φρόντισε να γίνουν όλα σε άρτιες υγειονομικές συνθήκες.

Συγκεκριμένα, οι προληπτικές εξετάσεις, έγιναν από ειδικό συνεργείο του ΕΟΔΥ, το οποίο αποτελούσαν οι: Βασιλική Καραμαγκάλη, Ευαγγελία Τσιανάκα, Ευγενία Τσελεπή,   Μαργαρίτα Μπαστρογιάννη, Θεόδωρος Μόρας, Δημήτριος Κουνατίδης, Θεόδωρος Λάζος, Αστέριος Νατσιόπουλος.

Σταδιακά, τις επόμενες ημέρες  στον ίδιο  χώρο, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αναμένεται να λάβει δείγματα, από εργαζόμενους και σε άλλους τομείς  των υπηρεσιών  του Δήμου Κατερίνης.