Καταδίκη Πολάκη για δυσφήμιση: Θα πληρώσει 15.000 ευρώ στον Άδωνι και θα γράψει συγγνώμη στο Facebook

391

Για προσβολή προσωπικότητας καταδικάστηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας κ. Πολάκης μετά από αγωγή που είχε καταθέσει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

“Σήμερα εξεδόθη πρωτόδικη καταδικαστική του κ. Πολάκη απόφαση για συκοφαντική μου δυσφήμιση. Το Δικαστήριο τον υποχρεώνει σε 15.000€ και να αναρτήσει συγγνώμη στην σελίδα του στο Facebook. Για όσα είπε στην “Αυτοψία” – Αντώνης Σρόιτερ ακολουθεί νέα Αγωγή”, έγραψε στο Facebook ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Με την υπ’ αριθμ 442/20 απόφαση του πολυμελούς Πρωτοδικείου ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης με δικόγορο τον βουλευτή της ΝΔ Θάνο Πλεύρη καταδίκασε τον “αψύ Κρητικό” σε 15.000 ευρώ γιατί ψευδώς ισχυρίστηκε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης διατηρούσε off shore εταιρία και μάλιστα ότι αυτή συνδεόταν δήθεν με διαφθορά στο ΚΕΕΛΠΝΟ χαρακτηρίζοντας τον ως “ανθρωπάκι της αρπαχτής και λαμογιάς”.

Το δικαστήριο αναφέρει επί λέξει ότι πρόθεση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη ήταν να συκοφαντήσει και να εξυβρίσει τον Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς επίσης υποχρεώνει τον Παύλο Πολάκη να αναρτήσει την καταδικαστική απόφαση στον λογαριασμό του στο Facebook.

Καταδίκη Πολάκη για δυσφήμιση: Θα πληρώσει 15.000 ευρώ στον Άδωνι και θα γράψει συγγνώμη στο Facebook

pin

 

Πηγή: TheTOC.gr