Προγραμματισμός ενεργειών για την επερχόμενη 94η Εμποροπανήγυρη Αιγινίου 2020

626

Οι αιτήσεις των εκθετών για την εμποροπανήγυρη θα ξεκινήσουν περι τα μέσα Ιουνίου με επισυναπτόμενα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα ορίσει το Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου. Η σχετική ανακοίνωση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και στα μέσα κοινωνική δικτύωσης του Δήμου άμεσα.

οι αιτήσεις δεν θα κατατίθενται με αυτοπρόσωπη παρουσία εξαιτίας των έκτακτων καταστάσεων λόγω του covid-19 αλλά θα γίνονται δεκτές είτε ταχυδρομικά είτε ηλεκτρονικά. Συγκεκριμένα, θα δημιουργηθεί ένας ειδικός λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)- ξεχωριστό απο το κεντρικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του δήμου- ο οποίος θα δέχεται αποκλειστικά τις αιτήσεις των εκθετών της εμποροπανήγυρης.

οι ημερομηνίες διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης θα είναι 11-20 Σεπτεμβρίου.

Ο τρόπος λειτουργίας της εμποροπανήγυρης θα είναι απόλυτως συμμορφωμένος με τις διατάξεις του νόμου 4497/13-11-17 τεύχος Α΄άρθρ. 38 που αφορά τις αγορές (υπαίθριο εμπόριο) και τις τροποποιήσεις αυτού εξαιτίας των έκτακτων καταστάσεων λόγω COVID-19. Επίσης, η πρόθεση του δήμου είναι να υπάρξει ειδική μέριμνα για τις τιμές των ενοικίων των οικοπέδων, οι οποίες θα προσαρμοστούν ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες