Μαρέβα Μητσοτάκη: Έκανε την ανατροπή!

1577

Η πρώτη κυρία της χώρας η οποία ως γνωστόν διαθέτει τη δική της φίρμα με κορυφαίες δημιουργίες μόδας και έχει εκλεπτυσμένη αίσθηση του γούστου και της κομψότητας έκανε πριν από μερικές μέρες την εμφάνισή της σε κεντρικό δρόμο του Κολωνακίου.

Αν και κρυβόταν καλά πίσω από την προστατευτική μάσκα, δίνοντας πρώτη το παράδειγμα για τους κανόνες υγιεινής και τις οδηγίες που πρέπει να τηρούμε προκειμένου να βοηθήσουμε όλοι στη μη εξάπλωση του κορονοϊού, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την αναγνώρισαν να περπατά με στενή της φίλη στο κέντρο της Αθήνας.

Στο πλευρό της ήταν η Ιλεάνα Μακρή, γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων με την οποία περπατούσαν συζητώντας.

Φυσικά, όσοι αναγνώρισαν τη σύζυγο του πρωθυπουργού ανάμεσά τους δεν κατάφεραν να πάρουν για αρκετή ώρα τα μάτια τους από πάνω της αφού εντυπωσιάστηκαν από το ιδιαίτερο street look που είχε επιλέξει για τη συγκεκριμένη εμφάνισή της.

Μακριά από πρωτόκολλα, μακριά φορέματα, τουαλέτες και επίσημα ενδύματα που επιλέγει για τις εμφανίσεις της στο πλευρό του πρωθυπουργού, η Μαρέβα Μητσοτάκη έκανε την ανατροπή καθώς εμφανίστηκε με μιλιτέρ παντελόνι, σνίκερς, απλό t-shirt και στενό μαύρο τζάκετ.

Ένα street look που θα ζήλευε ακόμα και οι κορυφαίοι fashion experts της χώρας μας.

Πηγή