H Ρένα Ζαβρίδου αλλάζει … κατεύθυνση

448

Σε μια ζεστή και άκρως συγκινητική γιορτή, την Παρασκευή το μεσημέρι, η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ευχήθηκε καλή συνέχεια στην Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, την κα Ειρήνη Ζαβρίδου, η οποία αποχωρεί από την εταιρία μετά από 13 χρόνια συνεχούς παρουσίας.

O Γενικός Διευθυντής της εταιρίας κος Δημήτρης Γκατσώνης εξήρε το έργο της κας Ζαβρίδου και της προσέφερε ένα υπέροχο μπουκέτο λουλούδια καθώς και ένα άλμπουμ φωτογραφιών με εικόνες από προσωπικές στιγμές αλλά και δράσεις της κας Ζαβρίδου στον αυτοκινητόδρομο.

Η κα Ζαβρίδου, ή “Ρενέ” για τους φίλους και συνεργάτες της είναι το πρόσωπο που συνδέθηκε όσο κανένα άλλο με την εξωτερική εικόνα της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου.Άμεση, δυναμική και πάντα εκεί, η κ. Ζαβρίδου διοργάνωσε όλες τις εταιρικές εκδηλώσεις, εκπροσώπησε την εταιρία σε όλα τα σημαντικά γεγονότα – θετικά και αρνητικά – και έθεσε τη βάση για το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας. Μέσα από μια πληθώρα δράσεων, το πρόγραμμα αυτό στηρίζει ουσιαστικά, με χορηγίες ή με εξοπλισμό τον πολιτισμό καθώς και ευαίσθητες κοινωνικές ομάδας στις περιφέρειες και δήμους από όπου διέρχεται ο Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου.

Συχνή παρουσία στα ΜΜΕ από όταν ανέλαβε την ενημέρωσή μας για την διακοπή της κυκλοφορίας στα Τέμπη και την μετέπειτα αποκατάσταση της κίνησης, η κα Ζαβρίδου διατήρησε την αμεσότητα στην επικοινωνία και σε άλλες στιγμές επιτυχίας της εταιρίας – την διάνοιξη της Σήραγγας των Τεμπών, την απόδοση του νέου τμήματος του αυτοκινητόδρομου, τα δέκα χρόνια της εταιρίας κ.α. – αλλά και δυσκολίας, όπως το κίνημα “Δεν Πληρώνω”,ατυχήματα, καθυστερήσεις και δύσκολες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Για το χαρακτηριστικό της αυτό, για τις επιτυχίες της και για το έργο της μίλησαν Μέλη της Διοίκησης στη Λάρισας και του Διοικητικού Συμβουλίου.

Από την επόμενη Δευτέρα η κα Ζαβρίδου διευρύνει τις συνεργασίες της στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα μέσω της εταιρίας Δημοσίων Σχέσεων που διατηρεί, της THINQPR, και εκτός από την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου – για την οποία παραμένει ως εξωτερικός συνεργάτης στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και των εταιρικών εκδηλώσεων – πλέον εκπροσωπεί μια σειρά άλλων εταιριών στις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία τους.

ΠΗΓΗ: larisanew.gr