Εποικοδομητική συζήτηση του Διοικητή του Γ.Ν. Κατερίνης με εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ Πιερίας

663

Μετά την κινητοποίηση και συμμετοχή μας σε εθελοντική αιμοδοσία τον περασμένο μήνα, πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε και να συζητήσουμε με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Γιώργο Χατζηγεωργίου.

Μέσω του Αντιπροέδρου ΟΝΝΕΔ Πιερίας Κωνσταντίνος Λάλλας και του Υπεύθυνου Πολιτικού Σχεδιασμού ΟΝΝΕΔ Πιερίας Άγγελου Θεοδωράκη ενημερωθήκαμε μεταξύ άλλων για την μέχρι τώρα επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο κ. Χατζηγεωργίου μας ενημέρωσε σχετικά με την αντίδραση του Νοσοκομείου στα κρούσματα που εμφανίστηκαν στην περιοχή μας, τα μέτρα που έχουν ληφθεί και εφαρμόζονται, καθώς επίσης αξιολόγησε ως θετική τη διαχείριση της πανδημίας σε εθνικό επίπεδο.

Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επάρκεια των ιατροτεχνολογικών μέσων σε ένα από τα πιο σύγχρονα και εξοπλισμένα νοσοκομεία της χώρας, ενώ μας ενημέρωσε πως αναμένεται προσεχώς άνοιγμα νέων θέσεων για επικουρικούς και ειδικούς ιατρούς στο Νοσοκομείο μας.

Το σημείο όπου σταθήκαμε ιδιαίτερα είναι ότι παρά τις έκτακτες συνθήκες, το Νοσοκομείο είναι σε ετοιμότητα για επαρκή ανταπόκριση τόσο σε τακτικές απαιτήσεις, όσο και σε τυχόν αυξημένες ανάγκες κατά την τουριστική περίοδο, προκειμένου η Πιερία να αποτελεί μια ασφαλή περιοχή, έτοιμη να υποδεχτεί μεγάλο αριθμό επισκεπτών, στηρίζοντας έτσι στο μέγιστο την τοπική οικονομία που είναι άμεσα συνυφασμένη με τον τουρισμό.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο Υπεύθυνος τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων του Πολιτικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ Ευθύμιος Τσίρκος.