Άγριες Μέλισσες: Σοκ! Άγριο ξύλο – Η συνάντηση Θεοδοσίας και Ελένης βάφεται με αίμα

463

Σοκ στις Άγριες Μέλισσες με το ξύλο που θα πέσει, αφού η συνάντηση Θεοδοσίας και Ελένης βάφεται με αίμα. Απίστευτες θα είναι οι εξελίξεις που θα δούμε στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 που σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Η απόφαση του Λάμπρου να πάρει διαζύγιο από τη Θεοδοσία, μετά την απιστία της με τον γιατρό Βασταρδή, θα την οδηγήσει για άλλη μία φορά στα άκρα, αποδεικνύοντας πως η εμμονή της για την Ελένη δεν λέει να κοπάσει!

Η συνάντηση Θεοδοσίας και Ελένης βάφεται με αίμα

Η ξαφνική εμφάνιση του Λάμπρου διακόπτει βίαια τη συζήτησή τους και εκείνος γρήγορα καταλαβαίνει πως κάτι τρέχει μεταξύ τους και έτσι αποφασίζει να της ζητήσει διαζύγιο! Η Θεοδοσία, όμως, έχει σκοπό να τον εκδικηθεί για όσα της έκανε με την Ελένη και αρνείται πεισματικά καταδικάζοντας και τους δύο στη δυστυχία:

«Δεν θα σου το κάνω τόσο εύκολο το να ζήσεις με την Ελένη ευτυχισμένος». Εκείνος όμως είναι αποφασισμένος να πάρει διαζύγιο και έτσι πηγαίνει σ’ ένα δικηγορικό γραφείο προκειμένου να βρει μια λύση στο θέμα του γάμου του! Και φαίνεται πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εξαιτίας της απιστίας της Θεοδοσίας ο Λάμπρος να καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο χαρτί παρά τις αντιρρήσεις της. Οταν επιστρέφει στο σπίτι του, ανακοινώνει στη Θεοδοσία τις κινήσεις του:

«Βρήκα δικηγόρο για το διαζύγιο και μου είπε πως θα χωρίσουμε κι ας μην το θέλεις εσύ». Η Θεοδοσία δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει, ενώ ο Μιλτιάδης παθαίνει σοκ όταν καταλαβαίνει τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι του! «Ποιο διαζύγιο;

Τι είναι αυτά που λέτε; Λάμπρο; Θεοδοσία; Τι συμβαίνει, πείτε μου», ρωτά με αγωνία και ο Λάμπρος του απαντά: «Χωρίζουμε με τη Θεοδοσία, πατέρα! Ο γάμος μας εδώ και καιρό έχει τελειώσει». «Μα εσείς προσπαθούσατε να κάνετε παιδί και τώρα μαθαίνω πως χωρίζετε! Κάτι έγινε, δεν μπορεί να χωρίζετε από τη μια μέρα στην άλλη», του λέει! Ο Λάμπρος κοιτάζει τη Θεοδοσία, αλλά προτιμά να μη μιλήσει για την απιστία της και έτσι σωπαίνει και φεύγει.

Η Θεοδοσία μπαίνει σε περιπέτειες στην προσπάθειά της να βρει χρήματα για να προσλάβει δικηγόρο για το διαζύγιο, ενώ την ίδια ώρα ο Λάμπρος πάει να βρει την Ελένη και τη ρωτάει ευθέως αν θέλει να παντρευτούν! Η Ελένη σοκάρεται και εκείνος της λέει: «Πήγα σε δικηγόρο και σύντομα θα βγει το διαζύγιο με τη Θεοδοσία! Επιτέλους θα μπορούμε να είμαστε μαζί».

Η Ελένη δεν μπορεί να πιστέψει ότι ξαφνικά το όνειρο που για χρόνια περίμενε να πραγματοποιηθεί παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά! Ομως αντί αυτό να τη χαροποιήσει, αντιθέτως της προκαλεί θλίψη, γιατί μετά από τόσα χρόνια πολλά άλλαξαν ανάμεσά τους και πλέον η καρδιά της ανήκει στον Θωμά. Μάλιστα και ο Θωμάς της έχει κάνει πρόταση γάμου και εκείνος της έχει δώσει χρόνο για να το σκεφτεί!

Ο Λάμπρος εμμένει στην απόφασή του για το διαζύγιο, φέρνοντας συνεχώς τη Θεοδοσία στα όριά της! Σε μια τυχαία συνάντησή της με την Ελένη, η Θεοδοσία την αιφνιδιάζει και ορμά για να τη δείρει: «Μου έκλεψες τον άντρα! Εξαιτίας σου με χωρίζει! Μου χάλασες το σπίτι και τον γάμο μου», φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση και χτυπά ανελέητα την Ελένη, η οποία προσπαθεί να προστατευτεί. Οι δυο τους καταλήγουν μέσα στα αίματα και όλο το Διαφάνι συζητά για τον καβγά των δύο γυναικών!

Πηγή