Σοφία Μαυρίδου: Αυτοψία στις «Αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κρατικό Κτήμα Κατερίνης»

471

«Μέσα από το τεχνικό πρόγραμμα  στοχευμένων έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, εξελίσσεται ένα μεγάλης σημασίας έργο για την περιοχή, εκσυγχρονίζοντας και αναβαθμίζοντας  τις αθλητικές μας υποδομές, τόσο για την ανάπτυξη του αθλητισμού όσο και την αναψυχή, καλύπτοντας τις ανάγκες των συμπολιτών μας»

Τις παρεμβάσεις για την αποπεράτωση των αθλητικών εγκαταστάσεων, που βρίσκονται στο οικοδομικό τετράγωνο 365α της Πολεοδομικής Ενότητας Εθνικού Σταδίου του Δήμου Κατερίνης, ιδιοκτησίας Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, το οποίο είναι χαρακτηρισμένο  «Χώρος Αθλητισμού», επίβλεψε ,κατά την αυτοψία, που πραγματοποίησε, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου.

Η τεχνική μελέτη του έργου-«Αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κρατικό Κτήμα Κατερίνης»-προϋπολογισμού 950.000 ευρώ, περιλαμβάνει  2 γήπεδα ποδοσφαίρου, 1 γήπεδο μπάσκετ, κτίριο αποδυτηρίων και κτίριο αναψυκτηρίου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, που μετέβη στο σημείο των εργασιών, συνοδευόμενη από την Προϊσταμένη της Διευθύνουσας υπηρεσίας του έργου, κ. Παναγιώτα Σινωπίδου, δήλωσε ικανοποιημένη από τη γρήγορη εξέλιξη του έργου, που σκοπό έχει τον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντα χώρου αυτών.