Τάκης Ζαχαράτος: Μεταμορφώθηκε σε…Νίκο Χαρδαλιά και είναι απολαυστικός (Βίντεο)

689

Οι Έλληνες κάθε απόγευμα και συγκεκριμένα στις έξι, περίμεναν να μάθουν όλες τις εξελίξεις γύρω από την εξάπλωση του κορονοϊου στη χώρα μας.

Οι άνθρωποι που είχαν αναλάβει την ενημέρωση των πολιτών ήταν ο λοιμωξιολόγος  Σωτήρης Τσιόδρας και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων  Νίκος Χαρδαλιάς. Ωστόσο, οι δύο τους το απόγευμα της Τρίτης ανακοίνωσαν το τέλος της τηλεοπτικής τους παρουσίας.

Από την πλευρά του, ο Τάκης Ζαχαράτος με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο θέλησε να διασκεδάσει τους διαδικτυακούς του φίλους και δημιούργησε ένα βίντεο στο οποίο μεταμφιέστηκε σε…Νίκο Χαρδαλιά.

Έτσι λοιπόν, το δημοσίευσε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό.

«Καλησπέρα σας από την πολιτική́ προστασία και το sεx symbol… Θα μας λείψεις @nickhardgr από την τηλεόραση αλλά θα σε βλέπουμε κάθε βράδυ στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνας @toalsos … Σας περιμένουμε για 20 ζαχαρένιες καλοκαιρινές βραδιές από αρχές Ιουλίου με μπόλικη δόση απολυμαντικού γέλιου ….», έγραψε στη λεζάντα κάτω από το βίντεό του ο Τάκης Ζαχαράτος.

Με αυτό τον τρόπο, ο Τάκης Ζαχαράτος μας ανακοίνωσε και την παράσταση που θα ανεβάσει στο καλοκαιρινό θέατρο Άλσος, από τον Ιούλιο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

fthis.gr