Έργα καθαρισμού ρεμάτων από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

447

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: «Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στο πλευρό των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, υλοποιούν σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα, που συνδέονται με την ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους»

 Συνεχίζεται ο καθαρισμός ρεμάτων, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στο πλαίσιο των σωστικών παρεμβάσεων, για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής.

Αυτοψία σε ένα ακόμη αντιπλημμυρικό έργο, διενήργησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Σπυρίδωνα, κ.  Γεώργιο Μιχαλήτσιο.

Η κ. Σοφία Μαυρίδου, επιθεώρησε τις εξελισσόμενες αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στο ρέμα του Ξηρολακίου, που θα απελευθερώσουν τη διατομή του και θα αποτρέψουν πλημμυρικά φαινόμενα.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, επενδύοντας στην πρόληψη και προστατεύοντας τους πολίτες και τις περιουσίες τους, στηρίζουν τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, έχοντας ως συμμάχους στο παραχθέν έργο τους Προέδρους τους.