Με 800 ευρώ αποζημίωσε ο Δήμος Αθηναίων τον Σταμάτη Κραουνάκη

142

Τέλος στο σήριαλ που επιχείρησε να στήσει ο Σταμάτης Κραουνάκης έβαλε ο Κώστας Μπακογιάννης απαντώντας στο εξώδικο που απέστειλε με ένταλμα 800 ευρώ!

Ο Κραουνάκης ζητούσε αποζημίωση για την χρήση τραγουδιών του από την Άλκηστη Πρωτοψάλτη η οποία με μια ολιγομελή ορχήστρα πάνω σε ένα φορτηγό τραγούδησε για τους κατοίκους της πρωτεύουσας.

Αυτό όμως που φαίνεται πως πείραξε τον Σταμάτη Κραουνάκη είναι ότι αυτή η πετυχημένη καλλιτεχνική πρωτοβουλία που αγκαλιάστηκε από τον λαό της πρωτεύουσας πέρασε μπροστά από του Μαξίμου και έγινε αντικείμενο αποθέωσης από τον πρωθυπουργό. Ο Σταμάτης Κραουνάκης φαίνεται πως δεν το άντεξε και είπε να αντιδράσει, όχι πολιτικά- όπως αρέσκεται να λέει, τα ζητήματα κατά βάση πρέπει να λύνονται πολιτικά και όχι στα δικαστήρια- αλλά με ένα εξώδικο που τελικά βρίθει από εμπάθεια.

Το γεγονός ότι, όπως διατείνεται, τα χρήματα που τυχόν κερδίσει θα τα δώσει στους συναδέλφους του καλλιτέχνες μένει να φανεί καθώς σήμερα ο δήμος Αθηναίων εξέδωσε το ένταλμα πληρωμής ύψους 800 ευρώ για τα δικαιώματα των τραγουδιών του μουσικοσυνθέτη.

Μάλιστα, ο δήμος Αθηναίων ανταποκρίθηκε την επομένη κιόλας μέρα στο αίτημα του καλλιτέχνη που διατυπώθηκε με μορφή εξώδικης διαμαρτυρίας.

Ο ίδιος πάντως υποστηρίζει ότι δεν πήρε τα 800 ευρώ. “Η είδηση που απλόχερα μοιράζει ο δήμος Αθηναίων ό,τι πληρώθηκα 800 ευρώ για την συναυλία της ΑΠ είναι απολύτως ψευδής”, τονίζει σε ανάρτησή του ο Κραουνάκης.

tomanifesto.gr