Κοροναϊός : Θετικό μέλος πληρώματος του ΕΚΑΒ – 20 εργαζόμενοι σε καραντίνα

633

Σε καραντίνα τέθηκαν 20 άτομα από τις διοικητικές υπηρεσίες του ΕΚΑΒ με τις οποίες το μέλος του πληρώματος είχε έρθει σε επαφή – Δεν είχε αντιμετωπίσει περιστατικό κορωνοϊού τις τελευταίες 18 ημέρες σύμφωνα με όσα ανέφερε στο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ – Συνεχίζεται η διαδικασία ιχνηλάτησης

Θετικό στον κορωνοϊό εντοπίστηκε σήμερα ένα μέλος πληρώματος του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπάλληλος του ΕΚΑΒ εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα, υποβλήθηκε σε τεστ και βρέθηκε θετικός.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο υπάλληλος δεν είχε διακομίσει πρόσφατα περιστατικό με Covid – 19 και όπως ανέφερε στο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που έκανε την διαδικασία της ιχνηλάτησης, δεν είχε αντιμετωπίσει περιστατικό κορωνοϊού τις τελευταίες 18 ημέρες.

Όμως, όπως ανέφερε στα στελέχη του ΕΟΔΥ, τις τελευταίες ημέρες ήρθε σε επαφή με στελέχη των διοικητικών υπηρεσιών του ΕΚΑΒ με αποτέλεσμα τουλάχιστον 20 εργαζόμενοι να μπουν σε καραντίνα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες αναμένεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να μεταβεί στις οικίες τους για να τους υποβάλλει στο σχετικό τεστ.
protothema.gr