Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδάει στο σπίτι μας

598

Το #snfccAtHome: music του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με μία συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου και των Θέμη Καραμουρατίδη και Άρη Ζέρβα

Δεν μπορούμε να πάμε σε συναυλίες και μουσικά lives, είναι γεγονός. Ωστόσο αυτό αυτό δεν σημαίνει ότι οι καλλιτέχνες δεν μπορούν να έρθουν και να τραγουδήσουν σπίτι μας. Πώς; Με το #snfccAtHome: music του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τη διαδικτυακή σειρά που μάς παρουσιάζει σε ζωντανή αναμετάδοση συναυλίες -χωρίς την παρουσία κοινού- από εμβληματικούς χώρους του ΚΠΙΣΝ. Στο snfccAtHome: music έχουμε ήδη απολαύσει τη Δήμητρα Γαλάνη, τον Δημήτρη Καμαρωτό, τον Σταύρο Λάντσια και τον Theodore.

Σειρά έχει μία από τραγουδίστρια που συχνά έχει χαρακτηριστεί ως η σημαντικότερη ερμηνεύτρια της γενιάς της. Ο λόγος για τη Νατάσσα Μποφίλιου που το Σάββατο 23 Μαΐου στις 21:00 θα βρεθεί στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ και θα μάς χαρίσει ακόμα μία αξέχαστη μουσική στιγμή μέσα από το snfccAtHome: music. Δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια φιλοξενείται από το ΚΠΙΣΝ, αφού το 2017 συμμετείχε στην επίσημη τελετή παράδοσής του στο Ελληνικό Δημόσιο.

Τι να περιμένουμε να δούμε και να ακούσουμε σε αυτό το snfccAtHome: music; Ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια και ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης την ενορχήστρωση. Το αποτέλεσμα είναι μία απρόβλεπτη μουσική περιπλάνηση στη δισκογραφία της Νατάσσας Μποφίλιου, με την τραγουδίστρια να μάς μεταφέρει σε ένα φάσμα διαφορετικών συναισθημάτων μέσα από την ερμηνεία της, ενώ δίπλα θα βρίσκονται ο Θέμης Καραμουρατίδης στο πιάνο και ο Άρης Ζέρβας στο τσέλο.

Πηγή