Δήμος Κατερίνης: Καθημερινές εργασίες στους χώρους πρασίνου

480

Για την εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών στους κοινόχρηστους χώρους, σε χώρους πρασίνου, καθώς και κατά μήκος του οδικού δικτύου στην πόλη της Κατερίνης & σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες, εργάζονται καθημερινά, τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου.

Ειδικότερα, την τρέχουσα περίοδο τα συνεργεία εργάζονται στην οδό 19ης Μαΐου (πλατεία Γενοκτονίας), στο Δημοτικό πάρκο, στην Ανδρομάχη, στην πλατεία της Ολυμπιακής Ακτής, σε αύλειους χώρους σχολείων, στην πλατεία Μακεδονίας, στο άνω μέρος της υπογειοποίησης της Εθνικής Οδού (Πολυχώρος Αθλητισμού), σε νησίδες, κυκλικούς κόμβους στην Κατερίνη κ.α. κοινόχρηστους χώρους.

Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες επικεντρώνονται σε: κοπή, αποψίλωση και καθαρισμό χόρτων, κλαδεύσεις δέντρων κ.ο.κ.

«Με όλο το ανθρώπινο δυναμικό, τα  τεχνικά μέσα και υλικά που απαιτούνται, οι υπηρεσίες μας εργάζονται καθημερινά και εντατικά για την αποτελεσματική και αποδοτική εκτέλεση των λειτουργιών της συντήρησης, διάδοσης και καθαριότητας στους χώρους πρασίνου και ευρύτερα» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.