20χρονη έκανε σεξ και γέννησε το παιδί 13χρονου!

1070

Σε φυλάκιση 30 μηνών καταδικάστηκε μια 20χρονη εργαζόμενη σε παιδικό σταθμό στη Βρετανία η οποία όχι μόνο έκανε σεξ με 13χρονο αλλά έφερε στη ζωή και το παιδί του.

Η Λία Κόρντις αποπλάνησε το ανήλικο αγόρι κατεβάζοντας τα παντελόνια του και απαιτώντας να κάνουν σεξ μετά από νυχτερινή έξοδο και μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ τον Ιανουάριο του 2017.

Σύμφωνα με τη δικογραφία το αγόρι έπαιζε Xbox όταν η Κόρντις μπήκε στο δωμάτιό του και άρχισε να τον χαϊδεύει.

Η 20χρονη υποστηρίζει ότι οι κατηγορίες σε βάρος της είναι ψεύτικες λέγοντας ότι αντίθετα ήταν αυτή που έπεσε θύμα βιασμού από τον 13χρονο.

Στο δικαστήριο ειπώθηκε, επίσης, ότι η Κόρντις όχι μόνο έστελνε μηνύματα στον 13χρονο αλλά του έδινε και χρήματα για να αγοράσει λιχουδιές.

Οι ένορκοι, όμως, δεν δέχθηκαν την εκδοχή της και την έκριναν ένοχη για τουλάχιστον πέντε σεξουαλικές συνευρέσεις με τον ανήλικο.

Σε δήλωσή του που διαβάστηκε στο δικαστήριο το 13χρονο αγόρι είπε ότι «δεν μπορώ να δω το παιδί μου και δεν έχω καμία σχέση με την κατηγορούμενη. Μου ήταν πολύ δύσκολο να δω την κόρη μου και στη συνέχεια να την αποχωριστώ. Νιώθω ότι τιμωρούμαι για όσα πέρασα. Ελπίζω στο μέλλον να έχω σχέσεις με την κόρη μου».